Úvod  -> Volný čas

Základy grafiky v programu Canva pro každodenní HR život- Online

Akce již proběhla

02.03.2022

Akce již proběhla

Zoom, konference, Online


Aktuální Volný čas


online akce


3 500 Kč

Dali jsme si kus práce a vymazlili pro vás on-line kurz k odměňpvání. Na co se můžete těšit?·     Praktický kurz, založený na principech a znalostech z různých společností,·     Školit budou experti s více jak 20 let Comp&am...více



Popis akce Základy grafiky v programu Canva pro každodenní HR život- Online

Základy grafiky v programu Canva pro každodenní HR život

Ošklivá prezentace dobrého nápadu dokáže zabít velký kus skvělé práce. Proto je důležité dát skvělým věcem i hezké triko. A právě na to se zaměříme na našem webináři!

Dozvíte se základní informace o tvorbě marketingových formátů jako je např. příspěvek na sociální sítě, plakát nebo pozvánka, které snad každý HRista občas ve své práci potřebuje připravit. Kromě toho si představíme program Canva a vše si prakticky ukážeme na tvorbě dvou/tří konkrétních formátů. 

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme? 

  • základní pravidla moderní grafiky
  • práce s korporátně nastavenými grafickými pravidly
  • představení prostředí Canvy
  • jak vytvořit plakát, pozvánku a příspěvek na sociální sítě

 

Pro koho je webinář vhodný?

Pro začátečníky, laiky, středně pokročilé specialisty na komunikaci, kteří nemají k dispozici draze licencované programy.

 

O řečníkovi:

Erika Kočárková

Erika vystudovala management lidských zdrojů a lidem se věnuje celou svojí kariéru. Nejdelší dobu pracovala na pozici HR manažera v logistických společnostech a zastřešovala people care management v prostředí s nízko maržovou službou - tedy s limitem investicí do rozvoje lidí nebo do marketingu. Nejvíce se zajímá o optimalizaci procesů, digitalizaci, využití dat. V soukromí působí jako poloprofesionální fotograf a grafik. 

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Základy grafiky v programu Canva pro každodenní HR život- Online -Zoom, konference, Online