Úvod  -> Volný čas

Webinář: Co znamená respektovat a být respektován? - Online

Akce již proběhla

08.02.2022

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas


online akce


3 500 Kč

Dali jsme si kus práce a vymazlili pro vás on-line kurz k odměňpvání. Na co se můžete těšit?·     Praktický kurz, založený na principech a znalostech z různých společností,·     Školit budou experti s více jak 20 let Comp&am...více



Popis akce Webinář: Co znamená respektovat a být respektován? - Online

Respekt vůči ostatním ale i respekt vůči sobě samému neznamená nedostatek hranic, ale naopak způsob, jak pomoct dítěti vybudovat si trvalé hodnoty, nezávislé na přítomnosti rodiče, trestů či výhružek. Jak se ale dopracovat ke vzájemnému respektujícímu vztahu rodiče s dítětem? Jak postupovat při náročných výchovných situacích tak, abychom se obešli bez trestů? A je výchova bez trestů vůbec možná? Zjistěte, jak do výchovy zahrnout kromě lásky i respekt a pochopení, v edukativní přednášce zkušeného dětského psychologa Václava Mertina. Společně si přiblížíme formy komunikace, vzdělávání a disciplíny, založené na empatii a zohlednění individuálních potřeb a názorů dítěte. Koneckonců opakem poslušnosti není vzdorovitost, ale odpovědnost!

 

Václav Mertin nám ve své přednášce přiblíží:

- zda lze dítě vychovat bez jakýchkoliv trestů

- jak postupovat při náročných výchovných situacích 

- jakou roli hraje ve vztahu dítěte a rodiče respekt

- jak dítě naučit vážit si ostatních a sebe sama

- jak přizpůsobit výchovu individuálním potřebám dítěte

- formy komunikace, vzdělávání a disciplíny, založené na empatii

 

PhDr. Václav Mertin 

Je dětský psycholog, pedagog a autor odborné literatury o výchově. Vystudoval Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, obor psychologie. Už přes čtyřicet let pracuje v pedagogicko-psychologické poradně pro děti a také na katedře psychologie FF UK jako poradce. Pravidelně publikuje v pedagogických periodikách. Odborně se zajímá zejména o obecnější otázky uplatnění psychologie ve školství, individualizace vzdělávacího přístupu k dětem, poruchy učení a chování, vstup dítěte do školy, domácí vzdělávání a poradenství pro rodiče.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. 
  • Do webináře se lehce připojíte prostřednictvím kódu z vaší zakoupené vstupenky.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.
  • Live stream webináře se vysílá přímo ve vašem internetovém prohlížeči na platforme Tootoot. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • Po odvysílání webináře vám bude po dobu 7 dní okamžitě k dispozici jeho záznam na stejné webové adrese s totožným přístupovým kódem.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Co znamená respektovat a být respektován? - Online -Live stream, online přenos, Online