Úvod  -> Volný čas

Webinář: Co víme o zabíjení? psychologické aspekty- Online

Akce již proběhla

04.02.2021

Akce již proběhla

Live stream, přenos, Online


Aktuální Volný čas


online akce


3 500 Kč

Dali jsme si kus práce a vymazlili pro vás on-line kurz k odměňpvání. Na co se můžete těšit?·     Praktický kurz, založený na principech a znalostech z různých společností,·     Školit budou experti s více jak 20 let Comp&am...více



Popis akce Webinář: Co víme o zabíjení? psychologické aspekty- Online

Drieme v každom z nás potenciál stať sa vrahom? Kedy nastáva bod zlomu, v ktorom bežná ľudská agresivita prerastie do monštrózneho aktu vraždy? Akú motiváciu musí mať človek, ktorý je schopný zobrať život? Do akej miery je tento skutok podmienený jeho inteligenciou, stavbou tela, pohlavím, rodinným zázemím či dobou, v ktorej žije? Môže psychicky zdravý človek zabiť a môže už dieťa niesť znaky budúceho vraha? Výklad mentálnej anatómie vraždy od jej myšlienkového zárodku, cez realizáciu až po následky, ktoré zanechá na duši vraha, nám prednesie známy slovenský psychológ a skúsený súdny znalec Anton Heretik. Príďte sa po jeho boku pozrieť do hlavy ľuďom, ktorým v žilách namiesto krvi koluje zlo. 

 

Prof. PhDr. Anton Heretik, CSc.

je popredný slovenský psychológ a súdny znalec špecializujúci sa na klinickú a forenznú psychológiu. Cestu k svojmu oboru si našiel prostredníctvom beletrie a po absolvovaní štúdia psychológie na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského sa na fakultu vrátil v roku 1985 ako pedagóg. V súčasnosti tam pôsobí ako profesor klinickej psychológie. Medzi rokmi 1973 až 1985 pôsobil ako klinický psychológ na Psychiatrickej klinike Fakultnej nemocnice v Bratislave. Ako súdny znalec sa už štyridsať rokov zameriava na posudzovanie páchateľov násilnej trestnej činnosti. Napísal prvú česko-slovenskú vysokoškolskú učebnicu forenznej psychológie a okrem učebných textov publikoval desiatky odborných štúdií a populárnych náučných kníh z oblasti psychopatológie, psychodiagnostiky a psychoterapie. Popri pedagogickej a vedeckovýskumnej činnosti pôsobí naďalej ako klinický psychológ v súkromnej poradenskej praxi.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání        webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit         a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen               poslouchat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

                        

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi 

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Co víme o zabíjení? psychologické aspekty- Online -Live stream, přenos, Online