Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Trio Mandili European Tour 2024

neděle

12.5.2024

19:30

MeetFactory, Ke Sklárně, Praha 5-Smíchov

Cena:420 / 550

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Trio Mandili European Tour 2024 -MeetFactory, Ke Sklárně, Praha 5-Smíchov

Popis kulturní akce Trio Mandili European Tour 2024

Moderní kavkazská pohádka. Tradiční gruzínská polyfonie provedená jemně v podání zpěvaček. Jejich magické hlasy jako by byly potoky stékající z hor a pronikající do srdce...

Před několika lety tři půvabné dívky z Gruzie „vyhodily do vzduchu“ World Wide Web a staly se hvězdami. Tato "pohádka" začala v den, kdy se tři kamarádky během procházky po vesnici rozhodly zazpívat písničku. Tatuli udělala selfie video a nahrála ho na internet. Toto video dramaticky změnilo dívkám život. Během dvou týdnů video zhlédlo mnohamilionové publikum.

Popularita "Trio Mandili" roste každým dnem. Dnes má skupina přes 1,3 milionu odběratelů na Facebooku a stejný počet na YouTube. Název skupiny nebyl vybrán náhodou. Mandili je dámská pokrývka hlavy ve tvaru šátku. Tradičně ženy házely kapesník na zem, když chtěly usmířit konfliktní muže.

Kapela aktivně cestuje po celém světě, účastní se festivalů lidové hudby a pořádá sólové koncerty. Zpěvačky již navštívily Belgii, Německo, Itálii, Českou republiku, Nizozemsko, Francii, Ukrajinu, Izrael, Polsko, Bulharsko, Švýcarsko, Rakousko, Maďarsko, Litvu, Lotyšsko a Estonsko. „Trio Mandili" je častým hostem populárních televizních a rozhlasových pořadů v různých zemích. Trio Mandili vydalo tři alba s názvy „With Love", „Enguro" a „Sakartvelo". Jejich lyrické kompozice odhalují jedinečného ducha malebné Gruzie a šíři duše gruzínského lidu.


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

https://connect.boomevents.org/cs/event/triomandiliprague

Trio Mandili European Tour 2024 -MeetFactory, Ke Sklárně, Praha 5-Smíchov
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)