Úvod  -> Divadlo v Praze  ->  Divadlo v Praze

TOMÁŠ KAČO/MY SONGBOOK/- Praha

neděle

02.06.2024

19:00

Studio DVA Praha

Cena:1600,-

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK TOMÁŠ KAČO/MY SONGBOOK/- Praha -Studio DVA Praha koupit vstupenku na TOMÁŠ KAČO/MY SONGBOOK/- Praha -Studio DVA Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce TOMÁŠ KAČO/MY SONGBOOK/- Praha

Tomáš Kačo

Tomáš Kačo tento večer vzdá hold tvůrcům, kteří svými písněmi navždy ovlivnili jeho dětství. Zazní originální variace na Holubí dům, Tulácké ráno či Dej mi víc své lásky. Vítejte na poetické a osobní cestě kultovním zpěvníkem druhé poloviny minulého století.
 

Cesta Tomáše Kača, klavíristy vybaveného talentem od přírody a nezměrnou pílí, ale také skladatele a aranžéra, je úžasným příběhem splněných životních snů. Své sólové recitály staví především na improvizaci, s níž rozehrává do neopakovatelných hudebních končin svůj jedinečný styl založený na fúzi klasiky, jazzu a tradiční romské hudby. Jeho hudební cestu kritika označuje za ojedinělou – „škatulku“ suis generis. Tomáš komponuje i aranžuje hudbu pro sbory a orchestry, věnuje se i filmové hudbě. Rád připravuje témata na zadání pořadatelů. Je vyzdvihována jeho schopnost pohlížet na zavedená témata nově, často je označován jako „The opener“.

 


Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány


Další divadelní představení v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

TOMÁŠ KAČO/MY SONGBOOK/- Praha -Studio DVA Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)