Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Thirty Seconds to Mars – Seasons | Live Nation Presale- Praha

středa

15.05.2024

Sportovní hala FORTUNA Praha 7 Za Elektrárnou 1, Praha 7 17000


Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Thirty Seconds to Mars – Seasons | Live Nation Presale- Praha

Oscarový herec Jared Leto dnes při výstupu na Empire State Building v New Yorku oznámil monumentální světové turné Thirty Seconds to Mars Seasons 2024 World Tour – rozsáhlé turné po Latinské Americe, Evropě, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. "Jako vášnivému horolezci mi Empire State Building a oznámení tour přináší pocit, že všechno je možné, pokud se o to pokusíme.” říká Leto. Kapela v Evropě odehraje 28 koncertů ve Velké Británii, Nizozemsku, Belgii, Německu, Švédsku, Norsku, Dánsku, Polsku, Slovensku, České republice, Maďarsku, Rakousku, Francii, Švýcarsku, Itálii, Španělsku a Portugalsku.

Multiplatinová kapela Thirty Seconds to Mars, kterou tvoří bratři Jared a Shannon Leto, ohlásili návrat s šestým studiovým albem It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, které vyšlo 15. září u Concord Records. Hlavní singl "Stuck" oficiálně debutoval na prvním místě v alternativním rádiovém žebříčku a v Itálii zabodoval v Top 10, což byl nejrychlejší vzestup v žebříčku v kariéře kapely. Stejnojmenný a aktuální singl z turné "Seasons", který se umístil na prvních třech příčkách německé hitparády, se ptá, zda dokážeme přijmout změnu, když procházíme mnoha různými životními obdobími.


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Thirty Seconds to Mars – Seasons | Live Nation Presale- Praha -Sportovní hala FORTUNA Praha 7 Za Elektrárnou 1, Praha 7 17000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)