Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Tachově

TAXMENI- koncert Konstantinovy Lázně- Lázeňské slavnosti svobody

sobota

04.05.2024

Music club Panteon, Tichá 164, Konstantinovy Lázně

Cena:250 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK TAXMENI- koncert Konstantinovy Lázně- Lázeňské slavnosti svobody -Music club Panteon, Tichá 164, Konstantinovy Lázně

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce TAXMENI- koncert Konstantinovy Lázně- Lázeňské slavnosti svobody

Countryová kapela Taxmeni byla založena v roce 1970 a patří mezi vůbec nejdéle aktivně působících country kapely u nás. U kolébky Taxmenů stál český pedagog, historik, spisovatel, publicista a hudebník – hráč na banjo Jaroslav Čvanča, který s kapelou vystupuje doposud. K základnímu pilíři skupiny patří také sólový zpěvák s nezaměnitelným hlasem Vráťa Vyskočil. V počátečním období se Taxmeni pohybovali na pomezí folku a bluegrassu a začaly velice  rychle získávat popularitu, k níž brzy přispělo i vítězství na nejprestižnějším domácím festivalu Porta. Díky textům, často zaměřeným na vojenskou tematiku, se styl kapely někdy označuje jako military country. Za padesát čtyři let existence prošlo kapelou několik desítek osobností countryové scény, kapela natočila řadu alb a některé písně v jejím podání takřka zlidověly.

V Konstantinkách kapele velice často vystupuje právě v rámci květnových oslav konce druhé světové války  a koncerty bývají pravidelně vyprodané. Těšíme se.


Koncert TAXMENI v květnu 2024 Konstantinovy Lázně


Další koncerty v Tachově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

TAXMENI- koncert Konstantinovy Lázně- Lázeňské slavnosti svobody -Music club Panteon, Tichá 164, Konstantinovy Lázně
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)