Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Teplicích

Tatabojs - koncert na letišti Teplice- Zabrušany

Akce již proběhla

10.09.2021

Akce již proběhla

Letiště Teplice, Straky 1, Zabrušany


Aktuální Koncerty v Teplicích


KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice (okres Teplice)


300 Kč

Švihadlo je česká hudební skupina, která hraje reggae a dub.



Popis kulturní akce Tatabojs - koncert na letišti Teplice- Zabrušany

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988.

Své první album natočila skupina na jaře roku 1992, ale nikdo ho nevydal. V květnu pak všichni členové kapely úspěšně odmaturovali. V roce 1994 ve studiu Jámor zhudebnili čtyři říkanky Josefa Lady

V roce 1996 skupina poprvé vystoupila na Trutnovském festivalu a na podzim téhož roku uspořádala v klubu Roxy velkou akci s názvem Tašou’96.

Na jaře roku 1997 vydala skupina 32minutový singl „Jaro lomeno Divnosti“. Následovalo první studiové album Ukončete nás se skladbami „Kus vody“, „Jaro“, „Léto“, „Podzim“, „Zima“, „Podmořská“, „Devoto“, „Mardoš jede“, „Kovbojové“, „Tělesná“, „Mouchy“, „Poslední dobou“, „A.N.I.“, „To jsou hlásky“ (hardcoreová verze), „Štěstí“, „Divnosti“, „Beruška“ vydané v Indies Records.

V roce 2004 vydávají své asi nejúspěšnější album, a to Nanoalbum.  Album bylo hned po vydání na čele albového žebříčku IFPI (Mezinárodní federace hudebního průmyslu). Za album Tata bojs obdrželi v roce 2004 čtyři Anděly, a to: Skupina roku 2004, Album roku rock 2004, Nejlepší zvuková nahrávka roku 2004 a Videoklip roku 2004 (Virtuální duet).


Další koncerty v Teplicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Tatabojs - koncert na letišti Teplice- Zabrušany -Letiště Teplice, Straky 1, Zabrušany