Úvod  -> Volný čas v Olomouckém kraji  ->  Volný čas v Šumperku

Šumperský ples- Šumperk

Akce již proběhla

03.02.2023

Akce již proběhla

Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk


Aktuální Volný čas v Šumperku


Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk (okres Šumperk)


200 Kč

Stand-up s Underground Comedy CLUBNáš stand-up znáte z Comedy Clubu, znáte nás také z našeho pořadu na Stream.cz a teď jedeme za vámi do Šumperka! Podstrojíme vám pořádnou porci našeho humoru, co je občas jemný jak dětská prdýlka, jindy nabroušený jako břitva v Barber Shopu. ...více



Popis akce Šumperský ples- Šumperk

Neváhejte a zúčastněte se jedné z nejvýznamnějších společenských událostí v regionu. Připravte se na neopakovatelný gastronomický zážitek, na skvělou sestavu hudebních hvězd, bohatý doprovodný program a staňte se součástí výjimečné akce, která se koná jen jednou v roce. Akci pro vás připravuje Dům Kultury Šumperk, Rádio Haná a produkční agentura Forsberg. Šumperský ples je akce pro všechny, co milují vybraná jídla, exkluzivní program a tanec až do rána.

3.2.2023 vás čeká nabitá hudební smršť v podání slovenské pěvecké hvězdy Kristíny, zpěváka Honzy Mlčocha, který bude zpívat Karla Gotta, a skvělé hudební skupiny Jamr´s. Večerem vás provede oblíbená herečka, modelka a moderátorka Eva Decastelo. Připravte se také na tradiční soutěž o ceny, fotokoutek, zážitkovou gastronomii a samozřejmě na DJ a afterparty Radia Haná.

Více na www.sumperskyples.cz


Další akce pro volný čas v Šumperku
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Šumperský ples- Šumperk -Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk