Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Rammstein Symphonic Tribute Show- koncert Praha

středa

25.09.2024

Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600

Cena:990 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Rammstein Symphonic Tribute Show- koncert Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600  koupit vstupenku na Rammstein Symphonic Tribute Show- koncert Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Rammstein Symphonic Tribute Show- koncert Praha

Koncert Rammstein Symphonic Tribute Show



RCZ Rammstein tribute symphonic show - více než 120 světelných prvků, mohutný zvukový systém, ohnivé efekty, téměř 60 muzikantů na podiu a to celé na šířce 16 metrů... Mohli bychom pokračovat. Prostě show, kterou nezapomenete. Připravte se na nevídaný zážitek, kdy se dva odlišné hudební světy spojí v jednu epickou harmonii. Tribute band RCZ, který patří k nejlepším Rammstein tribute bandům v Evropě, vám přináší jedinečnou show spojující kouzlo industrial metalu kapely Rammstein s nádechem klasické symfonie.

 
Kdo je někdy viděl, ví... Ale my půjdeme ještě dál. Nechte se pohltit impozantním zvukem, jaký jste neslyšeli, když se rafinovaná metalová síla Rammstein setká s vášní a elegancí symfonického orchestru. Naše tribute show bude vycházet z největších hitů Rammstein, ale v novém kabátě, který zahrnuje bohatý zvuk živého orchestru. Mein Herz brennt, Ohne Dich nebo Du Hast? Vše bude. Chybí vám benzínka nebo plamenomet? I to máme! A k tomu spoustu dalších efektů. Zkrátka show se vším, co k tomu patří. A to není vše – připravte se na vizuální požitek, který vás doslova odnese do jiné dimenze. Pyrotechnické efekty, světelná show a energie, která se vznáší v prostoru Fora Karlín, vytvoří zážitek, na který jen tak nezapomenete. Povinnost pro všechny pravověrné fanoušky těchto metalových šílenců. Přidejte se k nám na této dobrodružné hudební cestě, kde se setkává metalová síla s kouzlem symfonie. Rammstein Tribute Symphonic Show – to prostě musíte zažít na vlastní kůži! Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes oddělení péče o zákazníky. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu, přikládejte prosím naskenový průkaz ZTP/P.

Pořadatel

ZP promo s.r.o. Chelčického 686, 533 51, Pardubice VII, Rosice, Česká republika


Koncert Rammstein Symphonic Tribute Show v září 2024 v Praze


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Rammstein Symphonic Tribute Show- koncert Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)