Úvod  -> Koncerty na Vysočině  ->  Koncerty ve Žďáru nad Sázavou

Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek

Akce již proběhla

15.10.2021-17.10.2021

Akce již proběhla

Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek


Aktuální Koncerty ve Žďáru nad Sázavou


Čt

Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě (okres Žďár nad Sázavou)


200 Kč

Výjimečné turné, nový dvojvinyl, dokumentární film i série rozhovorů – to vše čeká fanoušky Ivana Hlase u příležitosti jeho životního jubilea už v první polovině roku 2024.V květnu (10. 5.) oslaví český písničkář a hudebník Ivan Hlas své sedmdesáté narozeniny....více

Ski areál Fajtův kopec 1741, 59401 Velké Meziříčí (okres Žďár nad Sázavou)


od 2.500,- Kč

FAJTFEST je metalový festival zaměřený převážně na Hardcore / Metalcore / Nu-Metal. Festival se koná v nádherném prostředí lyžařského areálu "Fajtův Kopec" v blízkosti Velkého Meziříčí...více

St

Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě (okres Žďár nad Sázavou)


600 Kč

V roce 2014 vydali Bratři Ebenové nové album Čas holin a zároveň oslavili 30 let od vydání prvního alba „Malé písně do tmy“ (1984). V době vydání alba „Malé písně do tmy“ působil...více



Popis kulturní akce Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek

PŘIJĎTE SE PONOŘIT DO SEBE skrze čisté bytí a bezpečný prostor na intenzivní ale jemný semináři v krásném prostředí uprostřed Vysočiny s Petrem Vašákem a Simonou Sonlei.

Půjde čistou a hlubokou práci na sobě a zároveň o radostnou oslavu našeho života a Bytí. Každý den budeme sdílet a postupně prohlubovat prožitek, přítomnost a propojení.

Zdravý vztah k sebe jako základ - ponoříme se do rozpoznání našich individuálních potřeb a pravdy v nás, protože jen tak dokážeme naplnit cestu našeho poslání a naplňujících vztahů.

Zažijete prostor pochopení, vlastního emocionálního prožívání, seberealizace a léčení dětských zranění.

Získáte celostní informace o duchovním růstu, o tom, co je pro vás právě aktuální. Osvojíte si metodiky sebeléčby, světelné terapie a proniknete hlouběji do potenciálu svého dýchání pomocí Božského dechu.

Součástí celého víkendu bude dotyk, tanec i zpěv, ranní procvičení, muzikoterapie, sdílení a osobní podpora v průběhu celého pobytu. V sobotu se navíc propojíme s intuitivním zpěvem tancem na kakaové ceremonii.

 Detaily a popis jednotlivých částí:

SDÍLENÍ A PŘIJETÍ
Propojíme se v blízkém kruhu a bezpečném prostoru, kde budeme sdílet osobní i kolektivní témata. V úplné otevřenosti, zranitelnosti a bezpodmínečném přijetí všeho co jest. Tak aby se mohli témata postupně v plynutí ukazovat, otevírat, zvědomovat a zpracovávat.

SEBEROZVOJOVÉ AKTIVITY A MEDITACE
Máme pro vás připraveno několik způsobů praxe sebepoznávání. Dle nacítění se bude každý den program organicky utvářet a vyvíjet tak, aby bylo zpracováno a podpořeno vše, co je v souladu a nic nebylo blokováno.

LÉČENÍ MUŽKO-ŽENSKÝCH PRINCIPŮ
Podstatné a aktuální téma v osobním vývoji - zaměříme se na uvědomění a léčení těchto principů v nás samých i v našich vztazích s ostatními - ať už v rodině v partnerství nebo ve společnosti. Tak, abychom v těchto principech objevili naši pravou podstatu a sílu.

MUZIKOTERAPIE
Nedílná součást plynutí. Intuitivní hudba vás bude doprovázet po celou dobu trvání. Vše tak, aby podpořila právě rozvíjený potenciál. Doprovodí nás hangdrum, mísy, zvonkohry, didgeridoo, gong, harmonium, zpěv i reprodukovaná hudba.

BOŽSKÝ DECH
Objevíte sílu vašeho dechu a dostaňte se pomocí něj do rozšířených stavů vědomí.
Jde o terapii s komplexní pokročilou dechovou technikou, optimalizující Vaší mysl, tělo a duši, díky které objevíte sílu, kouzlo a obrovský potenciál vašeho dechu. Je založena na kombinování postupů Pranayama jógy a filosofii léčení v rozšířených stavech vědomí a je krásným, intenzivním prožitkem. Jde o opakování sérií dechových technik kombinovaných s vedenou meditací a intenzivní muzikoterapií, které ve Vás probouzejí a odkrývají Váš plný lidský potenciál a manifestují lásku, harmonii, štěstí a hojnost. Je to cesta k opětovnému spojení se svou Duší, svým skutečným já a Vaší vnitřní inteligencí a srdcem. Je to návrat do přirozeného stavu Bytí - vděčnosti a jednoty.

SVĚTELNÁ TERAPIE A LÉČENÍ
Proniknete do této nově vyvinuté metoda léčení, očišťování a terapie pomocí Božského Světla, krystalického kolektivního pole Vašich těl a Kristovského vědomí. Pociťte vaši světelnou podstatu.
Metoda využívá přenosu čistých energií přímo ze Zdroje. Pomocí napojení na krystalické pole těla i kolektivního léčebného prostoru je možné zacelit a opravit to, co je aktuálně možné a třeba. Bez zkreslení, odboček nebo manipulace a v takové míře, jaký jí každý z nás dokáže přijmout - děje se pouze to, co je v souladu s Vaší i Boží vůli.

KAKAOVÁ CEREMONIE
Léčivý rituál s vědomým spojením s touto silnou jemnou medicínou, podporující nás psychicky i fyzicky. Kakao je super potravina, která má velice stimulující a povzbuzující účinek, je nejen zdrojem živin, ale také krásně otevírá naše srdce a vědomí. Ceremonie bude spojena s otevřením hlasu, hudbou, tancem a tematickým sdílením.


Další koncerty ve Žďáru nad Sázavou
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek -Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek