Úvod  -> Jarmark na Vysočině  ->  Jarmark ve Žďáru nad Sázavou

Předvánoční MINT Market - Žďár nad Sázavou

Akce již proběhla

3.12.2022

Akce již proběhla

Zámek Žďár nad Sázavou


Aktuální Jarmark ve Žďáru nad Sázavou




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Předvánoční MINT Market - Žďár nad Sázavou

Sháníte vánoční dárky na poslední chvíli? Nebo si jen chcete udělat radost? Tak to nesmíte vynechat předvánoční MINT Market – jedinečný trh s českým designem, autorskou módou, šperky, bio kosmetikou, papírenským zbožím a delikatesami.
 
O víkendu 3. a 4. prosince se na žďárském zámku, konkrétně v Sále v Konventu a na přilehlých chodbách představí v rámci MINT Marketu více než 20 tvůrců a designérů s autorskou módou, originálními šperky, bio kosmetikou, papírenským zbožím, hračkami i delikatesami. V areálu budou zároveň probíhat Vánoční trhy – o důvod víc se vypravit na Zámek :) Užijte si jedinečnou atmosféru MINT Marketu a udělejte sobě nebo svým blízkým radost krásným produktem z dílny českého nebo slovenského designéra.
 
Udělejte si výlet na MINT Market a cestou k areálu bývalého kláštera, dnešního zámku, se stavte i na Zelené hoře, kterou najdete na seznamu kulturních památek UNESCO. Na zámku pak můžete navštívit i Muzeum nové generace, které bylo označeno jako nejkreativnější muzeum ve střední Evropě.

Předvánoční trh s českým designem, autorskou módou, šperky, bio kosmetikou v prosinci 2022 ve Žďáru nad Sázavou


Další jarmark ve Žďáru nad Sázavou
ULOŽIT SI TUTO AKCI

pr@mintmarket.cz
https://www.mintmarket.cz/cs/trh/zdar-nad-sazavou-4