Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

Pasion de Buena Vista- Brno

pátek

14.02.2025

Sono Centrum, Veveří 113, Brno

Cena:799 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Pasion de Buena Vista- Brno -Sono Centrum, Veveří 113, Brno

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Pasion de Buena Vista- Brno

Buena Vista Social Klub byl havanský taneční a hudební klub s velkou popularitou zejména v 30. a 40.letech 20. století. Počátkem 50. let v důsledku kubánské revoluce klub zanikl, ale v roce 1996 vzniklo obdivované hudební album Buena Vista Social Klub, produkované renomovaným producentem Ry Cooderem a havanským hudebníkem Marcosem Gonzálesem. Následovalo první turné, které vyvrcholilo koncertem v Carnegie Hall 1.7.1998. V roce 1999 vznikl pak slavný film Buena Vista Social Klub.

Pokračovatelem této hudební tradice je projekt Pasión De Buena Vista, který již koncertoval v České republice v roce v únoru 2019 a v lednu 2022. Po třech letech se špičkoví kubánští hudebníci, tanečníci a tanečnice vrátí do České republiky a budou koncertovat v Brně, kde zahrají v sále s nejlepší hudební a světelnou aparaturou – v Sono Centru.

Nenechte si ujít koncerty, které přinesou ochutnávku sladkého bohémského života z první poloviny 20.století. Žhavé rytmy, strhující tance a nezapomenutelné melodie Vás vezmou na cestu vzrušujícími nocemi horké Kuby. Tuto unikátní show navštívilo již 800000 návštěvníků z celého světa.


Další koncerty v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Pasion de Buena Vista- Brno -Sono Centrum, Veveří 113, Brno
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)