Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Pardubickém kraji  ->  Kulturní akce pro děti v Pardubicích

Oslavte s dětmi jejich den v Paláci Pardubice

čtvrtek

1.6.2023

13:00

Pardubice

Cena:zdarma

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Oslavte s dětmi jejich den v Paláci Pardubice -Pardubice

Popis kulturní akce Oslavte s dětmi jejich den v Paláci Pardubice

Den dětí oslavíme jako každý rok 1. června, letos tedy připadá tento svátek na čtvrtek. Dorazte strávit příjemné odpoledne v Paláci Pardubice a užijte si Den dětí, na který pro ně obchodní centrum připravilo program přesně podle jejich gusta. 

Pro oslavy dětské radosti a smíchu samozřejmě není třeba speciálních dnů, ale když už takový máme, proč jej nevyužít! Přijďte s celou rodinou ve čtvrtek 1. června do Paláce Pardubice a užijte si mezi 13. a 18. hodinou zábavný program, který je tu pro děti přichystán.

Celé odpoledne se ponese ve sportovním duchu, neboť pohyb je (i) pro děti nesmírně důležitý. Hlavní atrakcí bude U-rampa, kde si děti budou moct vyzkoušet třeba jízdu na freestyle koloběžkách nebo BMX kolech. Letošní specialitou bude tzv. dvojitá mikrorampa, která zabaví děti i mládež. Budou zde probíhat workshopy zaměřené na tuto zajímavou sportovní aktivitu s možností vyzkoušení, ale na programu budou i bloky volné jízdy (samozřejmě pod dozorem profesionálů). Proběhnou také moderované exhibice a rozhodně nemůžou chybět soutěže o lákavé ceny.

Na Den dětí v Paláci Pardubice si nemusíte s sebou brát nic speciálního, stačí jen nadšení a vhodné oblečení. Veškeré potřebné vybavení bude k zapůjčení na místě: kola, koloběžky, ale samozřejmě také helmy, protože bezpečnost je nade vše důležitá a helma je dokonce podmínkou pro vstup do zóny.

Kromě ramp budou v Paláci Pardubice k dispozici také dvě nafukovací atrakce, aktivní centrum Disney a Jacob’s ladder. A děti si budou moct vyzkoušet také dětské čtyřkolky. Dále bude po celé odpoledne otevřena hrací zóna Hot wheels, stanoviště florbalu, taneční workshopy a parkourová zóna.

Zabaví se malí princové i velké pirátky, každý si bude moct najít to svoje. Přijďte 1. června do Paláce Pardubice a užijte si odpoledne plné dětského veselí a štěstí.  

Pro pravidelné info o dění v Paláci sledujte webové stránky Paláce Pardubice www.palacpardubice.cz, sekci Aktuality.


Další kulturní akce pro děti v Pardubicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

nikola.pospiskova@double-u.cz
http://www.palacpardubice.cz

Oslavte s dětmi jejich den v Paláci Pardubice -Pardubice
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)