Úvod  -> Volný čas v Jihomoravském kraji  ->  Volný čas ve Vyškově

On-line s čajem - oolongy z Tchaj-wanu- Ostrava

Akce již proběhla

28.01.2021

Akce již proběhla

Oriental Lounge, Výškovická 3085/2, Ostrava


Aktuální Volný čas ve Vyškově


Čt

Společenské centrum Bonaparte, Palackého nám. 126, Slavkov u Brna (okres Vyškov)


350 Kč

Neotřelý smysl pro humor a vzájemná chuť si ze sebe utahovat vás shodí ze sedadel. Pořad je plný šťavnatých vyprávění a historek ze zákulisí natáčení a divadelního světa. To v&scaro...více



Popis akce On-line s čajem - oolongy z Tchaj-wanu- Ostrava

Poznejte chutě a vůně čaje oolong pěstovaného na ostrově Tchaj-wan. Ačkoliv je historie pěstování čaje na Tchaj-wanu krátká, kvalita čajové produkce dosahuje špičkové úrovně a světového ohlasu. V 19. století sem emigrující Číňané přinesli čajové keře z proslavených oblastí Anxi a Wuyi v provincii Fujian, které ve spojení s ideálními klimatickými podmínkami dali vzniknout pestré paletě chuťově jedinečných čajů.

V průběhu workshopu si v kostce představíme tchajwanský čaj a celkem pět čajových zástupců, u kterých vás provedeme jejich připravou a společně je zdegustujeme. V závěru celého workshopu bude všem účastníkům umožněno vstoupit do diskuze, kde rádi zodpovíme vaše dotazy.

S druhou variantou vstupenky vám zašleme k ochutnání:

  •   mléčný Nai Xian oolong
  •   jasmínový Four Season oolong
  •   Gaba oolong specifický pro vyšší obsah kyseliny gama-aminomáselné
  •   Red oolong s chutí připomínající červené čínské čaje
  •   vysokohorský oolong Li Shan

Cena varianty se zasláním čajů je včetně poštovného. Objednávat ji můžete nejpozději dva dny před začátkem workshopu, poté již čaje nestihneme včas doručit.

MÍSTO KONÁNÍ:

  • Po zakoupení bude e-vstupenka zaslána na váš e-mail.
  • Odkaz na živé vysílání bude zaslán na váš e-mail v den konání akce a to v 16:30, v tuto chvíli můžete rovnou vstoupit do místnosti. Vypněte si mikrofon a kameru, aby nebyl přednášející rušen. Akce se může zúčastnit max. 100 osob.
  • Přednáška bude probíhat prostřednictvím aplikace ZOOM. Pro dotazy bude ponechán prostor v samotném závěru workshopu prostřednictvím chatu. Bez instalace aplikace do PC (webové rozhraní): Launch Meeting - Join from Your Browser - Your Name (jméno, přezdívka) - zatržítko + hádanka - Join. S nainstalovanou aplikací v PC - Spustit aplikaci URL: Zoom Launcher. Podporované operační systémy (doporučené): Windows 7, 8, 8.1 a 10 (Home, Pro,Enterprise). Podporované prohlížeče: Windows - Internet Explorer 11+, Edge 12+, Firefox 27+, Chrome 30+ (doporučený).
  • Více informací: lounge@oriental.cz

Další akce pro volný čas ve Vyškově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

On-line s čajem - oolongy z Tchaj-wanu- Ostrava -Oriental Lounge, Výškovická 3085/2, Ostrava