Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Melanie Martinez - The Trilogy Tour | Live Nation Presale- Praha O2 arena

středa

16.10.2024

O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000


Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Melanie Martinez - The Trilogy Tour | Live Nation Presale- Praha O2 arena

Melanie Martinez se vrací do Prahy, tentokrát představit fanouškům vývoj jejího alter ega "Cry Baby“, a to včetně hitů z tří přelomových alb: Cry Baby, K-12 a Portals.

Multiplatinová alternativně-popová hvězda Melanie Martinez oznámila netrpělivě očekávané The Trilogy Tour, které odstartuje 18. září v irské 3Areně v Dublinu a poté do poloviny října navštíví Velkou Británii, Německo, Českou republiku a mnoho dalších. Jako support vystoupí na vybraných koncertech Men I Trust a na celém turné pak Elita.

Dosud nejambicióznější koncertní turné The Trilogy Tour představí naživo vývoj jejího alter ega "Cry Baby" a zazní na něm hity ze všech tří jejích průlomových alb Cry Baby, K-12 a Portals, která si doposud dohromady připsala více než 14 miliard streamů po celém světě.

Turné PORTALS oslavilo příchod jejího nového alba PORTALS. Album, které časopis Rolling Stone označil za "lehce vynalézavou a vyzrálou desku" od "umělce, který se nebojí začít od nuly a zabývat se složitými a obtížnými myšlenkami", se po svém vydání v březnu 2023 stalo Melaniiným nejlepším debutem v žebříčku Billboard 200. V prvním týdnu se umístilo na druhém místě se 142 000 prodanými deskami, což je její třetí po sobě jdoucí albový debut v Top 10 Billboard 200.

PORTALS obsahuje hitové singly "VOID" a "DEATH", které se zapsaly do historie jako její první původní písně, které debutovaly v žebříčku Billboard "Hot 100". Ke skladbě "DEATH" je připojen filmový doprovodný videoklip - režírovaný, vymyšlený a navržený kostýmy samotnou Melanií - který se umístil na prvním místě v žebříčku "Top Music Videos" na YouTube a nyní se může pochlubit více než 36 miliony oficiálních zhlédnutí. Skladba a její podmanivý doprovodný vizuál si vysloužily pochvalu například od časopisu Billboard, který se rozplýval: "Avantgardní popová autorka vytváří s každým projektem odvážné, expanzivní světy... Zatímco dramatickou pětiminutovou skladbu lze spojit s jejím uměleckým probuzením, kinetické bicí a elektronické prvky způsobí, že se posluchači budou cítit jako znovuzrození.“


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Melanie Martinez - The Trilogy Tour | Live Nation Presale- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)