Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

MACHINE HEAD- Praha

pondělí

10.06.2024

Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600

Cena:1290 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK MACHINE HEAD- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600  koupit vstupenku na MACHINE HEAD- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce MACHINE HEAD- Praha

Legendární Machine Head, kteří bývají označováni za jednu z nejvlivnějších metalových skupin, vyráží na turné, jež kromě nejprestižnějších zahraničních festivalů zasáhne 10. června i Prahu. Přijedou „splatit dluh“ svým českým fanouškům za neuskutečněný koncert v roce 2020, který byl zrušen z důvodů pandemie. Ta jim ale paradoxně velmi dobře posloužila; nečekaně nabytý volný čas kapela využila k přípravě nového alba Of Kingdom And Crown – jedné z nejlepších desek v její historii!
 
Skupina Machine Head vznikla v americkém městě Oakland v roce 1992. Založili ji zpěvák a kytarista Robb Flynn a baskytarista Adam Duce poté, co se rozpadla Flynnova domovská formace Vio-Lence. Navzdory nesmlouvavým hardcoreovým kořenům se tvorba kapely vždy vyznačovala výraznou melodikou, pro kterou ji některá média začala později řadit mezi nu-metalové formace. Ať už jim je však přisuzována jakákoliv nálepka, nesporným zůstává jejich nezpochybnitelný vliv na historii metalové hudby. Její hladiny tato parta zčeřila a navždy poznamenala hned debutovým albem Burn My Eyes z roku 1994, které se stalo na pět let nejprodávanější deskou hudební stáje Roadrunner. Stejně charakteristickým rysem Machine Head je i jejich neustálý hudební progres, který potvrdilo i všech následujících devět alb. Zatím posledního přírůstku se jejich diskografie dočkala v roce 2022 v podobě desky Of Kingdom And Crown – prvního koncepčního alba v historii Machine Head. S ním kapela zabodovala nejen u svých příznivců, ale i nejvlivnějších metalových médií, která ji považují za návrat Machine Head v jejich nejlepší formě, magazíny Kerrang! i Metal Hammer ji pak shodně ohodnotily čtyřmi hvězdičkami z pěti.

Pořadatel

Octopus promotion s.r.o. Jaurisova 515/4, 140 00, Praha 4, Michle, Česká republika


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

MACHINE HEAD- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)