Úvod  -> Volný čas v Královehradeckém kraji  ->  Volný čas v Trutnově

M.Etzler & T.Etzler & N.Válová | Křížem krážem (exkluzivně)- Bílá Třemešná

Akce již proběhla

13.04.2024

Akce již proběhla

Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná


Aktuální Volný čas v Trutnově


HOSTINEC DVORAČKA – Poříčská 360, Trutnov (okres Trutnov)


600

Těšíme se na vás ve vstupní bráně Krkonoš Trutnově - HOSTINEC DVORAČKA – Poříčská 360 Vstupné pro jednu osobu 600 Kč V ceně vstupného Neomezená degustace vín e-Katalog Př...více



Popis akce M.Etzler & T.Etzler & N.Válová | Křížem krážem (exkluzivně)- Bílá Třemešná

POUZE omezený počet 100 vstupenek na exkluzivní večer a představení. Akce je k sezení a koná se v zastřešené a vytápěné stodole Štěrbovy vily u Přehrady Les Království. U vstupu sklenka prosseca a malý snack zdarma. Od 18h a v průběhu celého večera i vystoupení, bar a gril ve stodole otevřen do půlnoci. Ke konci vystoupení autogramiáda a možnost otázek křížem krážem.

Vstupné: 850,- Kč. Na tuto exkluzivní akci se nevztahují žádné slevy. Představení je pro starší 18 let a jeho délka je více jak 120 minut bez přestávky. 

EXKLUZIVNÍ TALK SHOW bratří Miroslava Etzlera a Tomáše Etzlera PROKLÁDANÁ HUDEBNÍMI ŠANSONY Naďi Válové v prostředí genia loci stodoly a Štěrbovy vily. 

Talk show bratří Etzlerů

Ostravští bratři Miroslav a Tomáš Etzlerovi mají oba za sebou nevšední životní anabáze. Přestože jsou si v mnohém podobní, svou cestu hledali a hledají každý zcela jinak. Talkshow Křížem krážem přiblíží, kam je jejich putování zavedlo, kde se jejich cesty spojují, kde se rozcházejí. Nechají nás nahlédnout do obtížností a radostí při hledání té své. Že jsou jejich cesty klikatější, než je obvyklé, a že to mezi nimi díky jejich osobnostem jiskří, asi nikoho nepřekvapí.

K večeru vzpomínek i plánů do budoucna si přizvali spřízněnou duši – skvělou šansoniérku Naďu Válovou. Ani její životní cesta nebyla jednoduchá a přímá.

Křížem krážem nabízí poutavý večer úsměvných i smutných, emocemi nabitých příběhů, který představí všechny tři účinkující trochu v jiném světle, než je známe.

Miroslav Etzler

K herectví je třeba jen absence studu a slušnosti, říká. Na předních divadelních scénách vytvořil na sto šedesát rolí, natočil zhruba dvě stě projektů pro film a televizi. Prý převážně proto, že před ním oslovení kolegové neměli čas. Je přecitlivělý až hysterický, na kritiku reaguje pláčem. Rád jí, což je na něm vidět.

Tomáš Etzler

Bývalý novinář, současný autor a stárnoucí vášnivý horolezec s letitými zkušenostmi z válečných zón, přírodních katastrof a z Číny – země nelehké jak pro práci, tak pro život. Přesto všechno, co viděl a zažil, je životní optimista, šťastný otec tří dětí a hravý dědeček tří vnoučat.

Naďa Válová

Zpěvačka a šansoniérka. Téměř dvacet let na scéně ve společnosti písní a textů Michala Horáčka a Petra Hapky. Lektorka Netradiční výuky zpěvu. Maminka dvou synů Michaela a Gabriela. Stále s radostí i v neradostných časech. S pokorou a úctou ke zpěvu.


Další akce pro volný čas v Trutnově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

M.Etzler & T.Etzler & N.Válová | Křížem krážem (exkluzivně)- Bílá Třemešná -Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná