Kulturní zařízení


  

M-klub

Adresa:
Litomyšlská 71
Vysoké Mýto
Pardubický kraj > Kulturní akce Ústí nad Orlicí

PROSTORY A BUDOVY M-KLUBU

1. Klubová scéna
Klubová scéna je univerzální prostor pro Vaše aktivity. Na „Klubovce" můžete navštívit nebo sami pořádat koncerty, divadla, velkoplošné videoprojekce, společenské akce, školení a spoustu dalších aktivit, které Vás jen napadnou. Klubová scéna disponuje sálem, velkým podiem se samostatnou šatnou, vybaveným barem, balkonem a sociálním zařízením

2. Společenský sál
Jak už samotný název napovídá, společenský sál je prostor určený zejména pro společenské akce, plesy, semináře, školení, předváděcí akce a podobně. Společenský sál disponuje velkým sálem, podiem, balkonem, salónkem s barem, šatnou a rozsáhlým předsálím se sociálním zařízením.

3. Malý sál
Malý sál nabízí příjemné prostory zejména pro školení, předváděcí akce, semináře či pro zájmové aktivity všeho druhu. K prostorům lze dále pronajmout další menší místnost a menší kuchyň.

4. Učebny
Dále si můžete v M-klubu Vysoké Mýto, s.r.o. pronajmout řadu učeben. Technické parametry Vám prozradíme po telefonickém kontaktu.

5. Hudební zkušebna
Hudební zkušena je nově otevřený prostor v Městském klubu Vysoké Mýto, s.r.o.. Zkušebna nabízí odhlučněný prostor pro hudebníky všech věkových kategorií a k dispozici jim je základ bicích a multifunkční aparát pro zpěv či klávesy. Studentům zkušebnu pronajmeme za velmi výhodných podmínek.

6. Amfiteátr
Krásné a klidné prostory v centru města nabízí Amfiteátr M-klubu. Amfiteátr disponuje rozsáhlým posezením, malým dětským hřištěm a tanečním parketem. Amfiteátr je otevřen dle přízně počasí a vždy na letní akce, které najdete v sekcích Koncerty a Kino na našem webu.

Kulturní akce M-klub

Strana:

M-klub Valmez Komenského 1/3, 757 01 Valašské Meziříčí (okres Vsetín)


předprodej 250,-Kč

BRIXTN | BUDE TO JEŠTĚ HEZKÝ TOUR 2024 | SPECIAL GUESTS: MALONE, LEON Kapela Brixtn vyrazí na jaře 2024 na své první klubové turné. Po několikaměsíční odmlce se kapela vrací do Valašského Meziříč&i...více


Strana:
Kulturní zařízení v Ústí nad Orlicí
Kulturní zařízení v Pardubickém kraji
Seznam všech kulturních zařízení