Úvod  -> Kulturní akce pro děti ve Zlínském kraji  ->  Kulturní akce pro děti ve Zlíně

Kouzelný karneval s Jirkou Hadašem- Zlín

Akce již proběhla

04.09.2021

Akce již proběhla

Interhotel Moskva, Náměstí Práce 2512, Zlín


Aktuální Kulturní akce pro děti ve Zlíně


So

Park u Baťovy vily, Hlavničkovo nábřeží 5675, Zlín (okres Zlín)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Zlína! ❤️ KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A neje...více



Popis kulturní akce Kouzelný karneval s Jirkou Hadašem- Zlín

Zábavný animační pořad pro děti s Jirkou Hadašem
Přijďte se bavit s námi a zahájit tak radostně nový školní rok! Děti se ocitnou v pohádkové říši, ale tak trošku popleteně. Pohádky totiž popletl Maxipes Fík, který s dětmi vše během karnevalu napraví. Jirka Hadaš společně s jeho kamarádkou Ájou a Maxipsem Fíkem se budou snažit během 90minutové show dát všechny pohádky do pořádku. Připravili si pohádkový kvíz s Večerníčkem, pohádkové puzzle, překážkovou dráhu s Bobem a Bobkem a korálkování se Zlatovláskou. Nebude chybět ani pohádková škola kouzel a samozřejmě dětská mini disko show. Malí návštěvníci i s jejich velkým doprovodem si užijí mnoho zábavy a legrace. A navíc každý malý účastník během akce získá zdarma sladkosti a odměny, dětský časopis, pexeso, omalovánku či kalendář od partnerských společností Topnatur a GoGen, prasátka Pigy, Mateřídoušky a Sluníčka. Zvlášť budou odměněny také děti, které přijdou v různých maskách a kostýmech.

Akce se koná v Kongresovém sále Interhotelu Moskva. Pro rodiče je určeno nečíslované sezení, děti se pohybují na parketu. K dispozici je bar bez obsluhy. Cena je jednotná, platí pro všechny bez rozdílu věku. 


Další kulturní akce pro děti ve Zlíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Kouzelný karneval s Jirkou Hadašem- Zlín -Interhotel Moskva, Náměstí Práce 2512, Zlín