Úvod  -> Koncerty ve Zlínském kraji  ->  Koncerty ve Zlíně

Koncert ALKEHOL + Nohow- Brumov-Bylnice

pátek

11.10.2024

20:30

KD Brumov-Bylnice Brumov-Bylnice

Cena:450,-

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Koncert ALKEHOL + Nohow- Brumov-Bylnice -KD Brumov-Bylnice Brumov-Bylnice koupit vstupenku na Koncert ALKEHOL + Nohow- Brumov-Bylnice -KD Brumov-Bylnice Brumov-Bylnice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert ALKEHOL + Nohow- Brumov-Bylnice

Koncert Alkehol + Nohow



Akce původně 8.3.2024 v KD Klobučan, Valašské Klobouky se přesouvá na nový termín 11.10.2024 do KD Brumov-Bylnice,Družba 1188, Brumov-Bylnice. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Případně je možné vstupné vrátit v místě zakoupení do 29.2.2024 . K uplatnění nároku vrácení vstupného zakoupeného online, využijte formulář https://www.ticketstream.cz/refundation

 

Vznik české rockové skupiny Alkehol je datován na rok 1992, kdy se Ota Hereš a Petr Buneš rozhodli přejít z trashmetalu na rockové písně s hospodskými texty. Jejich místem pro řešení záležitostí ohledně kapely se stala restaurace Na Slamníku.

První album Alkehol z roku 1992 obsahovalo patnáct skladeb a stalo se jedním ze dvaceti nejprodávanějších titulů tehdejší federální TV hitparády.

Skupina je spojovaná i se sportem, nahrála několik hymen pro sportovní kluby. V roce 1992 vznikla hymna pro fotbalový tým AC Sparta Praha, v roce 2008 pro hokejový tým HC Kometa Brno a v současnosti používá nástupovou hymnu od Alkeholu i hokejový HC Slavia Praha.

Host Nohow

Od roku 2003 se s různými pomlkami pohybuje na scéně skupina NOHOW z Uherského Brodu (Zlínský kraj) hrající rock/punkrock. Zdá se, že se konečně ustálili ve čtyřčlenné sestavě. Za dobu jejich působení jste je mohli potkávat jako předskokany kapel jako jsou Inekafe, Horkýže Slíže, Rybičky48, Wohnout, Alkehol a dalších předních Českých a Slovenských umělců. Na jaro roku 2018 vypustili do světa klip Co když, který představili také v pořadu Drive na Óčko TV. Na začátku roku 2019 natočili CD, které v průběhu jara vyšlo pod názvem Možná. Poté vydali další singly jako Mámo Táto a v roce 2023 Teď Hned!

 

Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.

Vstup od 19:30.

 

 


Koncert Alkehol + Nohow v říjnu 2024 Brumov-Bylnice


Další koncerty ve Zlíně

Další koncerty Alkehol
Oficiální web Alkehol: https://www.alkehol.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Koncert ALKEHOL + Nohow- Brumov-Bylnice -KD Brumov-Bylnice Brumov-Bylnice

Alkehol

Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)