Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

King Gizzard & The Lizard Wizard, support: Grace Cummings- Praha

sobota

18.05.2024

Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600

Cena:1090 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK King Gizzard & The Lizard Wizard, support: Grace Cummings- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600  koupit vstupenku na King Gizzard & The Lizard Wizard, support: Grace Cummings- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce King Gizzard & The Lizard Wizard, support: Grace Cummings- Praha

Nezastavitelný kolos King Gizzard přepnul na synťáky a přijede pokořit Forum Karlín Nejprve roky čekání, pak vyprodané Divadlo Archa a nedlouho poté po strop plný Velký sál Lucerny. Kdo by si myslel, že se zde King Gizzard & The Lizard Wizard zastaví, očividně tenhle australský fenomén dost dobře nezná. S novým – nečekaně synťákovým – albem v zádech se kapela vrací 18. května 2024 do pražského Fora Karlín. „Když zavládne peklo, najdu vnitřní klid,“ řekl Stu Mackenzie časopisu DIY. A kdo zažil tuhle kapelu naživo, přesně ví, o čem frontman King Gizzard mluví. O produktivitě King Gizzard není třeba více psát, co oni stihli za dekádu, nestihne většina kapel ani za celou kariéru. Jen letos vydali dvě alba, na tom druhém – The Silver Cord – se kapela naladila na nové, synťákové frekvence. Co začalo před několika lety songem Cyboogie, kdy proměnlivá kapela naznačila odklon od kytar, je teď dokonáno vrstevnatou deskou, která vzdává hold Skinny Puppy i Giorgiu Moroderovi. King Gizzard na albu suverénně potvrdili, že jsou zkušenými plavci, kteří se nebojí vrhat po hlavě do vod žánrů, které dosud neprozkoumali, ale které s nerdským zápalem milují.
 
The Silver Cord dokazuje, že synťáková opojení zvládají stejně dobře jako ta kytarová. „V Praze to byl vzácný moment dokonalého sepětí mezi skupinou a publikem,“ psal Musicserver o prvním pražském koncertě kapely v Arše, zatímco Headliner jen krátce poté označil vystoupení v Lucerně za „výborný, energický a vzrušující koncert, ze kterého nikdo nemohl odcházet zklamaný.“ Co bude pro nadcházející show znamenat syntezátorová deska těchhle naspeedovaných dobrodruhů, se můžeme jen dohadovat. Že to bude nekonečná zábava, je ale jasné už nyní.

Pořadatel

Fource Entertainment s.r.o. Lidická 797/18, 150 00, Praha 5, Smíchov, Česká republika


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

King Gizzard & The Lizard Wizard, support: Grace Cummings- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)