Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Brně-venkov

Hudbou pro UNICEF- festival Tišnov

sobota

08.06.2024

14:00

Letní kino Tišnov

Cena:450,-

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Hudbou pro UNICEF- festival Tišnov -Letní kino Tišnov koupit vstupenku na Hudbou pro UNICEF- festival Tišnov -Letní kino Tišnov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Hudbou pro UNICEF- festival Tišnov

Hudbou pro UNICEF



Charitativní multižánrový hudební festival na podporu programů Dětského fondu Organizace spojených národů UNICEF, který se koná od roku 2009 v Tišnově u Brna.

Devátý ročník tohoto festivalu se bude konat po šestileté pauze v sobotu 8. 6. 2024 v přírodním areálu letního kina, který prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí.

Tento festival je jedinečný svým zaměřením, oficiálně spolupracuje s Dětským fondem OSN – UNICEF pro ČR a podporuje jeho aktivity. Z pohledu svého zaměření u nás nemá obdobu a patří mezi největší hudební události na jižní Moravě. V uplynulých ročnících zde vystupovali umělci jako Miro Žbirka, Richard Müller, Dan Bárta, Tomáš Klus, Jiří Schmitzer, Jaroslav Uhlíř, Vladimír Mišík, Mandrage a mnoho dalších. Festival v minulosti podpořila také řada známých osobností – Patrik Eliáš, Eva Adamcziková nebo Daniela Kolářová, která se stala i patronkou festivalu.

Výtěžek z projektu je každoročně věnován na podporu programů UNICEF a také na menší regionální charitativní projekty nebo podporu znevýhodněných jednotlivců.

Seznam interpretů ročníku 2024 bude pořadatel zveřejňovat postupně. Další informace najdete na www.hudbouprounicef.cz a sociálních sítích festivalu.

 


Děti 4-12 let, ZTP a ZTP/P + doprovod v den konání festivalu na pokladně v areálu letního kina. (450 Kč)

Areál je bezbariérový, k dispozici je omezený počet vyhrazených míst u hlavní stage.

Vstup od 13:00.


Festival Hudbou pro UNICEF v červnu 2024 Tišnov


Další festivaly v Brně-venkov
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Hudbou pro UNICEF- festival Tišnov -Letní kino Tišnov
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)