Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Pardubicích

HRADY CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Kunětická hora- VIP KEMP

pátek - sobota

19.07.2024-20.07.2024

16:34

Kunětická hora Kunětická hora

Cena:500,-

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK HRADY CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Kunětická hora- VIP KEMP -Kunětická hora Kunětická hora koupit vstupenku na HRADY CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Kunětická hora- VIP KEMP -Kunětická hora Kunětická hora Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce HRADY CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Kunětická hora- VIP KEMP

HRADY CZ 2024 Kunětická hora
VIP KEMP



19. ročník festivalu HRADY CZ se uskuteční v areálu pod Kunětickou horou.

Na základě pozitivních ohlasů pro vás i v roce 2024 v rámci letní hradní festivalové šňůry otevřeme mobilní festivalové VIP Hradní kempy ve všech místech konání festivalu Hrady CZ. VIP Hradní kemp nabídne maximální možný komfort na úrovni klasických moderních kempů a ocení ho především ti návštěvníci, kteří za rozumný poplatek požadují nadstandardní festivalové ubytovací služby.
VIP Hradní kemp má plánovanou kapacitu zhruba 1400 návštěvníků resp. 700 stanů (stany si návštěvníci staví vlastní). Půjde o bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití mobilních telefonů, nákupem potravin a nápojů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a WC s pravidelným úklidovým servisem.
VIP Hradní kemp má limitovanou kapacitu a proto funguje na principu "kdo dřív přijde, ten dřív bydlí". Doporučujeme proto koupit si vstupenku v předprodeji. Budete tak na festival přijíždět s jistotou zajištěného ubytování a také s úsporou v podobě levnější vstupenky do VIP Hradního kempu (případně i na celý festival).
Provozní doba VIP Hradního kempu bude: pátek 15,00 hodin až neděle 11,00 hodin.

Možnost STANOVÁNÍ ZDARMA bez zajištění a garance výše uvedených služeb zůstává zachována tak jako v předchozích letech. Ve FREE stanovém městečku budou k dispozici toalety, pitná voda a koše na odpad.

Stany si návštěvníci staví vlastní.

Ve VIP kempu není možné parkovat automobily, karavany ani obytné vozy.

Jednodenní vstupenky do VIP KEMPU budou v prodeji jen na místě a to pouze v případě, že nebude kapacita areálu předem vyprodána.

Dětské vstupenky do VIP KEMPU budou v prodeji pouze na místě. V pokladně VIP KEMPu je mohou pro své děti zakoupit rodiče, kteří mají vstupenky do VIP KEMPu z předprodeje (v jakékoliv nákupní variantě) nebo si vstupenku do VIP KEMPu kupují na místě. Dětská vstupenka do VIP KEMPu bude stát 150,- Kč, malé děti do 1 metru výšky mají vstup zdarma.


Další koncerty v Pardubicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

HRADY CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Kunětická hora- VIP KEMP -Kunětická hora Kunětická hora
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)