Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Filmovou filharmonií

sobota

27. 4. 2024

19:30

Rudolfinum, Alšovo nábřeží 12, Praha 1

Cena:Vstupenky v rozmezí 890-1790 Kč v závislosti na kategorii.

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Filmovou filharmonií -Rudolfinum, Alšovo nábřeží 12, Praha 1

Popis kulturní akce Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Filmovou filharmonií

Čtvrté pokračování koncertu herní hudby GAMES (27. 4.) přinese jak hudbu z hitů českého videoherního průmyslu Mafia a Kingdom Come: Deliverance, tak světových titulů League of Legends, Diablo nebo The Elder Scrolls. Koncertem diváky provede legenda herní žurnalistiky Mikoláš Tuček.

 

O tom, že se koncertní program herní hudby GAMES stane stálicí repertoáru Filmharmonie, bylo jasno hned po jeho prvním uvedení v roce 2018. Poslech nezaměnitelné herní hudby v podání velkého symfonického orchestru se sborem – navíc ve sváteční atmosféře pražského Rudolfina – je zážitek, který si herní fanoušci oblíbili.

 

Ve druhé polovině koncertní sezony 2023/2024 uvede Filmová filharmonie koncertní program věnovaný herní hudbě již počtvrté. Na 150 členů orchestru a pěveckého sboru zahraje posluchačům hudbu z nejznámějších titulů i z čerstvých novinek. Vedle ikonických znělek z hitů jako jsou The Elder Scrolls nebo League of Legends budou pro posluchače přichystány také novinky v podobě Diablo 3 nebo světově oceňované novinky Baldur's Gate 3 bulharského autora Borislava Slavova, který Filmové filharmonii exkluzivně propůjčil své notové materiály.

 

Reprezentovaná bude také domácí scéna. Již tradičně zazní hudba z předních českých titulů Mafia I a Kingdom Come: Deliverance, poprvé si posluchači v podání Filmharmonie budou moci vychutnat také hudbu nedávné novinky studia Bohemia Interactive Arma Reforger. Moderátorem večera bude legenda české herní žurnalistiky Mikoláš Tuček.   

 

Atmosféru večera dokreslí posluchačům skvělí cosplayeři, se kterými se budou moci návštěvníci o přestávce potkat a vyfotit ve foyer. Do čela orchestru se postaví jeden z nejúspěšnějších představitelů mladé dirigentské generace Ondřej Vrabec.


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

trojanova@filmharmonie.cz
http://www.filmharmonie.cz

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Filmovou filharmonií -Rudolfinum, Alšovo nábřeží 12, Praha 1
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)