Úvod  -> Divadlo v Praze  ->  Divadlo v Praze

Hamlet - BENEFIČNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO CENTRUM PARAPLE- Praha

čtvrtek

01.08.2024

HAMU Praha Praha 1 Malostranské nám. 13, Praha 1 118 00


Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Hamlet - BENEFIČNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO CENTRUM PARAPLE- Praha -HAMU Praha Praha 1 Malostranské nám. 13, Praha 1 118 00  koupit vstupenku na Hamlet - BENEFIČNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO CENTRUM PARAPLE- Praha -HAMU Praha Praha 1 Malostranské nám. 13, Praha 1 118 00 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Hamlet - BENEFIČNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO CENTRUM PARAPLE- Praha

Benefiční představení pro Centrum Paraple. Nákupem vstupenek za charitativní cenu podpoříte činnost organizace, která už 30 let vrací lidi s poškozením míchy zpět do aktivního života. Získejte dobrý pocit z krásného zážitku i možnosti pomoci! Paraple, to je oč tu běží. Pomáhejme společně. www.paraple.cz.
 
HAMLET
 
Inscenace Michala Vajdičky
 
Jedna z nejtíživějších tragédií propojující rodinná a politická dramata. Hamlet je přesvědčen, že otcova smrt a strýcova svatba spolu souvisejí, a proto se rozhodne pravý důvod smrti otce odhalit. Ukazuje se však, že odkrytí křivdy není to nejtěžší. Mnohem obtížnější je vyrovnat se s ní a otcovu smrt pomstít.
 
Hrají: Jaroslav Plesl, Hynek Čermák, Lenka Vlasáková, Ladislav Hampl, Veronika Khek Kubařová / Veronika Čermák Macková, Petr Vršek, Tomáš Havlínek a Pavel Šimčík
 
MÍSTA KONÁNÍ PŘEDSTAVENÍ: HAMU Lichtenštejnský palác Malostranské nám. 13, Praha 1 POKLADNA HAMU je otevřena v hracích dnech od 18.00 do 21.00 hod. Představení začínají ve 20.30 hod. Vstupenky koupíte na www.shakespeare.cz. V případě nepříznivého počasí se představení předem neruší. Jednotlivé postavy mohou být alternovány i více herci. Změna programu vyhrazena.
 
NA TUTO AKCI NENÍ MOŽNÉ UPLATNIT DÁRKOVÉ ePOUKAZY. Vstupenka pro vozíčkářeje dostupná pouze přes naše obchodní oddělení. Prosím, kontaktujte nás pomocí tohoto formuláře, přikládejte naskenovaný průkaz.

Pořadatel

Centrum Paraple, o.p.s. Ovčárská 471/1b, 100 00, Praha 10, Malešice, Česká republika


Další divadelní představení v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Hamlet - BENEFIČNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO CENTRUM PARAPLE- Praha -HAMU Praha Praha 1 Malostranské nám. 13, Praha 1 118 00
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)