Úvod  -> Festivaly v Moravskoslezském kraji  ->  Festivaly ve Frýdku-Místku

GULÁŠ FEST 2024- Nýdek- Miloš Meier, Bastard a další

sobota

18.05.2024

Výletiště POŽÁRNÍK, Nýdek 671, Nýdek

Cena:199 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK GULÁŠ FEST 2024- Nýdek- Miloš Meier, Bastard a další -Výletiště POŽÁRNÍK, Nýdek 671, Nýdek

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce GULÁŠ FEST 2024- Nýdek- Miloš Meier, Bastard a další

GULÁŠ FEST 2024



Guláš Fest 2024

aneb hudebně-kulinářský zážitek v Nýdku!!

Nechte se pozvat na výjimečný den, kde si každý najde to své. Je tady Guláš Fest.

Na co se můžete těšit?

V první řadě na soutěž o nejlepší guláš. Soutěžní týmy připraví několik variant oblíbeného jídla a právě Vy spolurozhodnete, který je nejlepší. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích. Kromě ceny návštěvníků udělí hlavní cenu odborná porota. Pokud nebude chuť na guláš, bude k dispozici i jiné občerstvení. Čepovat budeme pivo a limo. Samozřejmostí bude nealko, káva nebo čaj. Kdo rád něco ostřejšího, tak si najde to své hned vedle výčepu.

Ke skvělému jídlu a pití patří pořádná muzika a máte se na co těšit. Program pro nejmenší si vezmou na starost legendární KLAUNI Z BALÓNKOVA. Kromě zábavného programu pro děti ještě přivezou skákací hrad a hromadu zábavy.

Těšit se můžete na kapelu INNER EMPIRE, která odehraje kromě klasických písní i několik novinek. Jelikož se jedná z části o domácí kapelu, očekává vaši mohutnou podporu! PANTER, třinecká hard and heavy kapela, která se po několika změnách v sestavě vydává do nové etapy. Jak to kapele šlape? To budete moci zjistit právě na Guláš Festu. Vystoupí také kapela BASTARD z Havířova. Skupina, která v posledních letech po svém obnovení stoupá čím dál tím více na vrchol rockového žánru. Má za sebou vystoupení na předních festivalech, turné s kapelou Traktor, ale i vlastní tour. Budete se moci přesvědčit, proč se o ní mluví, jako o jedné z nejlepších kapel v poslední době.

A přijede opravdová, hudební bomba. Do Nýdku zamíří jeden z nejlepších, českých bubeníků, člen kapely Dymytry, MILOŠ MEIER! Představí svůj unikátní projekt DRUMMING SYNDROME. S originální, bubenickou show, cestuje po světě a sbírá úspěchy. Uslyšíte průřez nejrůznějšími žánry, písně od kapely Dymytry i světové hity. Nenechte si ujít možnost přesvědčit se na vlastní uši proč je tento sympaťák mistrem paliček.

Na závěr dojde na OLDIES PARTY, kdy zavzpomínáme na největší hity osmdesátých a devadesátých let. Seznam účinkujících se ještě může rozšířit a to není vše!! Krom toho, že budete hlasovat o nejlepší guláš, všechny vstupenky budou slosovatelné. Hlavní cena budou dva lístky na festival HOLBA ROCK NA GRILLU 2024, kde se představí špička české, hudební scény ( Harlej, Desmod, Doga a další ). Nenechte si ujít jedinečný Guláš Fest 2024 v Nýdku!


GULÁŠ FEST 2024 v květnu 2024 Nýdek


Další festivaly ve Frýdku-Místku
ULOŽIT SI TUTO AKCI

GULÁŠ FEST 2024- Nýdek- Miloš Meier, Bastard a další -Výletiště POŽÁRNÍK, Nýdek 671, Nýdek
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)