Úvod  -> Film v Jihomoravském kraji  ->  Film v Hodoníně

Expediční kamera 2024 v Kyjově

úterý

09.04.2024

18:00

Kino Panorama Kyjov

Cena:150 Kč/os. Děti do 15 let ZDARMA

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Expediční kamera 2024 v Kyjově -Kino Panorama Kyjov

Popis akce Expediční kamera 2024 v Kyjově

Filmový festival outdoorových filmů Expediční kamera opět v Kyjově! A opět s přehlídkou těch nejlepších filmových outdoorových snímků.
Čtrnáctý ročník filmového festivalu EXPEDIČNÍ KAMERA v Kyjově nabídne dokumenty o cestování, dobrodružství i divoké přírodě. Který ze 7 snímků Vás letos zaujme nejvíce?
 
Těšit se můžete na film LEZCI s našim nejlepším českým lezcem a olympionikem Adamem Ondrou, který vám představí mladého lezce Pepu Šindela a společně s ním se bude snažit o přelez jedné z nejtěžších skalních cest v oblasti Krpcovo na Slovensku. Kromě filmu s Adamem uvidíte JAVARI, film o kmeni žijícím na peruánsko-brazilské hranici. Expediční kamera vám dále nabídne snímek s českým kajakářem Vavřincem Hradilkem – Expedice Ganga: Vávrova výzva, nebo italský snímek Pioneri o přechodu šesti hlavních hor Pale di San Martino během jediného dne. ZTRACENÉ MOMENTY je amatérsko autentický příběhem páru z britského Yorkshire, který se vydá do Norska na svou první horskou cykloturistiku. Kajakáři si ulahodí u filmu OBJEVOVÁNÍ PATAGONSKÉ RIO BLANCO a u snímku NÁSLEDOVÁNÍ SPRÁVNÉ CESTY se dozvíme, zda vášeň ke sportu může přinést rovnováhu a naplnění.

Další film v Hodoníně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

kino@mkskyjov.cz
https://www.kino-kyjov.cz/expedicni-kamera-2024-prehlidka-outdoorovych-filmu/

Expediční kamera 2024 v Kyjově -Kino Panorama Kyjov
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)