Úvod  -> Volný čas v Královehradeckém kraji  ->  Volný čas v Jičíně

Divine Festival 2024- Hořice

pátek - neděle

21.06.2024-23.06.2024

Areál Zahrada, 3267, Hořice

Cena:777 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Divine Festival 2024- Hořice -Areál Zahrada, 3267, Hořice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Divine Festival 2024- Hořice

Hurá! ❤️ Ačkoliv měl Divine Festival původně za cíl být jednorázovou charitativní akcí, zanechal tak silný dojem v našich srdcích – i vašich – že jsme se rozhodli připravit třetí ročník! ????

Opět společně zveme naši festivalovou rodinu a komunitu, abychom se v Areálu Zahrada v Hořicích sešli a otevřeli společný medicínský kruh. Připomeneme si, jak slavit život, pohyb, lásku a všechnu krásu, kterou nám tento svět nabízí.

Máte chuť vědět víc o svém těle a vědomí? Rádi byste se naučili, jak využít léčivou sílu přírody a rostlin? Nebo snad jen hledáte chvíli relaxace, atmosféru plnou energie a možnost "dobít baterky"? Divine Festival je pro vás přesně tím pravým místem. ????

Podobně jako v minulých letech, můžete se těšit na jógu, tanec, pohybové workshopy, práci s hlasem a nespočet obohacujících přednášek. Samozřejmě zde budou i skvělé koncerty a spousta zábavy. Kromě toho budou kakaové ceremonie a potní chýše, které už jsou v Hořicích tradicí. ❤️

Posláním Divine Festivalu je otevřít se a ladit se na témata udržitelnosti, přírody, čistoty, vitality, života, obnovy, podpory, soužití a sdílení.

A jako každý rok, část výtěžku z festivalu poputuje na pralesní školu v Ekvádorské jungli, kterou podporuje organizace Život postaru z.s. ????????????

Máte-li zájem se zapojit svým workshopem, vystoupením nebo jinou aktivitou, napište na divinefestival.cz přes formulář nebo na e-mailovou adresu divinefestival.cz@gmail.com.

Také hledáme dobrovolníky – tentokrát jich budeme potřebovat ještě o něco více. ???????????? 

Postupně budeme přidávat další informace. ????

Už nyní se těšíme s velkým očekáváním! ????

S láskou, váše Divajnkrú ????


Další akce pro volný čas v Jičíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Divine Festival 2024- Hořice -Areál Zahrada, 3267, Hořice
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)