Úvod  -> Festivaly ve Středočeském kraji  ->  Festivaly v Benešově

CIHLAFEST

sobota

21.8.2021

11.00

Slapy

Cena:Denní vstupné 100,- Kč dospělý, 50 Kč děti. Večerní představení 330,- Kč ,online předprodej/ na mís

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK CIHLAFEST -Slapy

Popis kulturní akce CIHLAFEST

Hudebně divadelní festival CIHLAFEST je oázou pro děti i dospělé v horké srpnové sobotě. Na CIHLAFESTse děti zaručeně nudit nebudou. Čeká na ně totiž od 11 hodin dopoledne nabi program plný pohádek, divadel, muziky a zábavy, které chytnou děti nejrůznějšího věku, ale budou zajímavé i pro rodiče. Festival je ideální pro skvěle strávené odpoledne i večer s celou rodinou.

Festival zahájí od 11 hodin Divadlo Fórum svou interaktivní moderní pohádkou pro děti “Tak to prostě je! Po poledni přijede CIRKUS PACIENTO a v rámci divadelního workshopu se z malých návštěvníků stanou profesionální herci a cirkusáci. Následně představí velkolepou cirkusovou show Varieté sociale, kde bude možné vidět na vlastní oči opravdu exotické stvoření! Na CIHLAFESTU letos nesmí chybět ani muzikanti z FaraBandu, kteří vystoupí od 16. 00 na své domovské půdě. FaraBand se postará o nezapomenutelný hudební zážitekkdy mezi sebe zapojí všechny posluchače a nadšence do bubnování. Na CIHLAFESTU se tedy rodí nejenom hvězdy divadelní, ale i profesionální hudebníci!  

Oblíbeným kusem Amatérského divadelního spolku RiYo je pásmo scének a skečů z vlastní tvorby, který se malým návštěvníkům představí od 17.00, příznačně nazvali Bez_Sýtka (cenzurou neprosáté pásmo scének a skečů) aneb Mladí a neklidní prýští...  

 

 

Večer bude patřit bravůrním artistickým výkonům a největšímu lákadlu celého festivalu-souboru CIRK La Putyka. Ten se představí v premiérové novocirkusové kabaretní koláži Kabaret Dynamit v režii Ethana Lawa, stálého člena Cirku La Putyka. Dětskému i dospělému publiku budou představeny současné a tradiční cirkusové výstupy, která jsou plná radosti z opětovného setkání artistů a diváků.

 

Vítanou celodenní zábavou je možnost koupání v zahradním bazénku a skákačka na trampolíně. O občerstvení je také v areálu postaráno, alko i nealko mochito a grilované dobroty jsou k dispozici po celý den. 

Program se ještě rozrůstá a dolaďuje, tak se určitě vyplatí si aktuality zkontrolovat na https://www.akcecihla.cz/cihlafest  
Předprodej vstupenek: https://www.akcecihla.cz/cihlafest/predprodej-vstupenek/ý  

CIHLAFEST je organizován společností Portus Praha a patří k doprovodnému programu benefiční sbírkové kampaně AKCE CIHLA pomáhající lidem s mentálním postižením na jejich cestě k důstojnějšímu a smysluplnějšímu životu.  

Kontakt na pořadatele:  
Soňa Cimalová-koordinátor, tel. 773 920 989


Další festivaly v Benešově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

cihlavakci@portus.cz
http://akcecihla.cz

CIHLAFEST -Slapy
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)