Úvod  -> Koncerty v Karlovarském kraji  ->  Koncerty v Sokolově

Carpatia Castle a My Project- Loket

sobota

19.10.2024

Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket

Cena:250 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Carpatia Castle a My Project- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Carpatia Castle a My Project- Loket

Dvojkoncert kapel MY PROJECT a CARPATIA CASTLE

My Project vznikl v roce 2011 jako one-man klávesový projekt Šimona Greška inspirovaný instrumentální hudbou ve stylu Mike Oldfield nebo Vangelis. Časem však pouze klávesy nestačily a v projektu začali hostovat i další muzikanti. V roce 2015 se s příchodem stálých členů projekt proměnil v plnohodnotnou kapelu v sestavě:

Šimon Greško (klávesy, kytara, zpěv)
Kamila Orságová (zpěv)
Kryštof Horáček (bicí, growl) 
Jirka Novák (kytara)
Kuba Malucha (baskytara)

S touto sestavou se kapela začala postupně vyvíjet směrem do symphonic-progressive metalu. My Project se vyznačuje vysokou muzikantskou precizností, silnými melodiemi a zpěvem kombinujícím rockovou i operní techniku. Studiově kapela spolupracuje i s orchestrem, což společně s progresivními prvky dává kapele jedinečný zvuk.

Momentálně se nahrává materiál pro připravovanou desku, ze které již byly vydány tři singly – úderný symfonický Devil’s Kin, progresivní War to Come inspirovaná husitskými válkami a velkolepou Atlantis.

Domů - My Project (myprojectband.com)

 

Carpatia Castle působí na hudebním poli od roku 2009, kdy jako One man project vydala první demo CD „House by the Cemetery“. V roce 2010 následovalo vydání druhého demo CD „Vampyre Requiem“. V roce 2012 se mění projekt na plnohodnotnou hudební kapelu, která v témže roce vydává maxisingl „Laudanum“. V roce 2013 kapela vydává svou první dlouhohrající desku „Laudanum“. Rok 2015 je ve znamení další dlouhohrající desky“Černé století“, jenž je pojatá jako dvě CD, jedno s českými a druhé s anglickými texty. Poslední CD “Alchymistův grál” vychází v roce 2021. V současné době kapela připravuje nový materiál na další desku “(R)evoluce”, která vyjde v roce 2024. 

Carpatia Castle – www.carpatiacastle.com


Další koncerty v Sokolově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Carpatia Castle a My Project- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)