Úvod  -> Sportovní akce ve Zlínském kraji  ->  Sportovní akce ve Zlíně

Zlínem proběhne Festivalový půlmaraton za podpory INTERSPORTU

Akce již proběhla

4. 6. 2023

Akce již proběhla

Kongresové centrum Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556


Aktuální Sportovní akce ve Zlíně




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Zlínem proběhne Festivalový půlmaraton za podpory INTERSPORTU

Zlínský filmový festival každoročně představuje to nejlepší z filmové tvorby pro děti a mládež. Už osmým rokem jej doprovází Festivalový půlmaraton MONET+ Zlín a INTERSPORT u toho nemohl chybět. Přihlaste se a pojďte do toho s námi! V neděli 4. června od 10 hodin startuje závod na 21,097 km, ale přihlásit se můžete i do čtvrtmaratonu, štafety nebo RBP Rodinného běhu na 1 400 m.

Zlín je město proslulé nezaměnitelnou architekturou a je neodmyslitelně spjat také s Mezinárodním festivalem filmů pro děti a mládež. V rámci doprovodného programu 63. Zlín Film Festivalu pořádají organizátoři už po osmé Festivalový půlmaraton, ze kterého se za roky své existence stal největší běžecký závod na východní Moravě. Nadšení z pohybu v kulisách funkcionalistického města letos podporuje také společnost INTERSPORT, která je hlavním partnerem závodu.

K účasti je třeba se do 30. května zaregistrovat zde. Můžete se přihlásit jak na samotný půlmaraton, tedy 21,097 km dlouhý běh, nebo se jako jednotlivec či v tandemu zúčastnit 10,5 km dlouhého závodu. Čtyřčlenné skupiny se mohou zapojit do štafety, v rámci které poběží každý sportovec 5,35 km. S celou rodinou můžete vyběhnout v RBP Rodinném běhu na 1 400 metrů, který bez obtíží zdolají i děti. Všechny tratě startují od Kongresového centra ve Zlíně.

V ceně startovného získáte pamětní medaili, voucher na občerstvení v závodě, vstupenku na filmovou projekci dle vlastního výběru a drobné dárky. Společně s registrací do závodu si můžete zakoupit i speciální edici funkčních triček s motivem Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín. Zajištěn je samozřejmě i pitný režim po celou dobu akce. Ti nejlepší sportovci se mohou těšit na hodnotné ceny v podobě finanční odměny i věcných dárků, mezi nimiž jsou i poukazy do prodejen INTERSPORT.

Více informací najdete na stránkách Festivalového půlmaratonu www.zlinskypulmaraton.cz.

 

Festivalový půlmaraton MONET+ Zlín 2023

Termín: 4. června 2023 od 10:00

Místo startu: Kongresové centrum Zlín

Trasy: 21,097 km jednotlivci; 10,5 km jednotlivci nebo tandem; štafeta 4 x 5,25 km

Registrace: online do úterý 30. 5. 2023 na www.zlinskypulmaraton.cz/registrace

 

www.intersport.cz


Sport Zlínem proběhne Festivalový půlmaraton za podpory INTERSPORTU v červnu 2023 ve Zlíně


Další sportovní akce ve Zlíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

jisova@know.cz
https://www.zlinskypulmaraton.cz/

Zlínem proběhne Festivalový půlmaraton za podpory INTERSPORTU -Kongresové centrum Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556