Úvod  -> Volný čas

Záznam z Konference Ženy v byznysu 2022- Online

Akce již proběhla

05.05.2022-16.06.2022

Akce již proběhla

Streamio, živé vysílání, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Záznam z Konference Ženy v byznysu 2022- Online

Kupte si záznam přednášek z celodenní Konference 2022 Ženy v byznysu a posuňte svoje podnikání o další level dál, která probíhala v prostorách Chateau st. Havel v Praze.

Získáte dovednosti, znalosti pro každodenní život podnikatelky, manažerky a ženy na volné noze.

Letošní téma: UMĚNÍ SE PROSADIT - Je to umění, které zvládne jen někdo? Přesvědčíme vás o opaku. Můžete být vidět a slyšet, i když vám není vlastní se tlačit dopředu. Jak toho dosáhnout a jaké techniky využít? To vám prozradí naši přednášející. 

13 osobností z českého byznysu

Ženy a muži, kteří vedou velké i menší firmy. Úspěšní freelanceři či vědci.
Podělí se s vámi o své úspěchy i praktické kroky, které k nim vedly.
Připojte se na konferenci, položte jim své dotazy. Naberte inspiraci a povzbuzení!

....

Ženy a politika

Šárka Jelínková, 1. místopředsedkyně KDU-ČSL

....

Proč jsem se dokázala prosadit?

Adela Vinczeová, Televizní a rozhlasová moderátorka

Adéla vám ukáže klíčové momenty v jejím životě. Ty, které ji pomohly se prosadit. Nasdílí vám svůj pohled na svět byznysu, ale také na život. Inspirujte se od známé moderátorky, jak být vidět a slyšet.

....

Panelová diskuze

Umění se prosadit

Je to umění, které zvládne jen někdo? Jak být vidět a slyšet? Jak se dostat na dobrou pozici nebo rozjet úspěšné podnikání? V této panelové diskuzi vyzpovídá Michala Hergetová čtyři ženy a získá pro vás jejich osobní recept. Dozvíte se, zda jim pomohly ostré lokty, laskavost, píle nebo štěstí.

· Zuzana Ceralová Petrofová, Prezidentka PETROF Group
· Eva Hlavsová, Spoluzakladatelka Fondee
· Rut Bízková, Předsedkyně správní rady ISFOR z.ú., institutu pro Společnost 4.0
· Radka Šušková, Jednatelka a zakladatelka New Dimension 

...

 

Jak být pánem vlastního stresu

Barbora Riedl Černíková,Psychoterapeut, Managing Director v SHL Talent Assessment

Tato přednáška se zaměřuje na zvládání akutního stresu a s ním spojených emocí. Představíme si, co se děje s psychikou člověka v obdobných situacích, jak v takových momentech funguje mozek a ukážeme několik základních možností, jak se s takovými situacemi rychle vyrovnat a obnovit svou kontrolu nad situací. Během tohoto setkání bude možnost si jednotlivé techniky vyzkoušet a samozřejmě se i doptat na vše potřebné.

...

Nenechte se odradit

Veronika Dulíková, vědecký pracovník, Český egyptologický ústav, Filozofický fakulta, Univerzita Karlova

Je správné vybrat si svůj směr a jít si za ním? Nebo poslechnout dobře míněné rady? Můj příběh ilustruje několik podob umění se prosadit, které si uvědomuji až s odstupem. Ustát si výběr mého budoucího povolání už na gymnáziu, prosadit se v původně čistě mužském oboru, zvládnout pracovat v arabském světě… To vše mě zavedlo až sem, abych vás mohla inspirovat svým příběhem, jak jsem se stala egyptoložkou a byla u velkých objevů.

...

Být vidět, (být) slyšet, vnímat!

Michaela Puchalková, Lektorka.trenérka improvizace.kouč&terapeut improspace.com

Sebezkušenostní a zážitková přednáška s prvky improvizace a možnosti si vyzkoušet, co se začne měnit, když se zastavíme, zpozorníme a napojíme se na sebe a současně na druhé. Schopnost „prosadit se“, se začne proměňovat v „napojit se“. Vzniká tvůrčí otevřený prostor, a v něm už není místo pro strach z chyby nebo z neadekvátní reakce, přichází odvaha být sám sebou.

...

Vyjednávací sílu najdete ve vztazích a empatii

Radim Pařík, Chief Negotiation Officer® | Certified Global Negotiator®

Krizoví vyjednavači všude na světě vyjednávají od první vteřiny ve slepé uličce. Dál a hůř už to nejde. Musí vyjednat nejlepší možnou dohodu. Pokud by se jim to nepovedlo, umírali by lidé. Metodiku vyjednávaní americké FBI používají nejen krizoví vyjednavači, ale i manažerky a manažeři, kteří vědí, že i nejtěžší vyjednávací situace v životě můžete zvládnout, pokud umíte říct, o co Vám jde, pokud umíte vybudovat velmi rychle vztah s druhým člověkem a pokud umíte účinně použít nástroje empatie ve Vašem vyjednávání. Proto se společně podíváme, jak si můžete definovat Váš cílový prostor, jak řeknete, co chcete, aniž byste působily agresivně, zjistíme, co je a není empatie a hlavně: jak se nestanete rukojmí sebe sama nebo Vaší protistrany. To je totiž královská disciplína vyjednávání. Těším se na Vás. ????

....

Jak vystupovat sebevědomě před publikem i před kamerou

Ondřej Staněk, Konzultant a lektor ve Staněk Consulting s.r.o.

Naše řeč těla, postoj a pohyby do značné míry ovlivňují způsob, jak nás naše okolí vnímá, a jaké atributy nám podvědomě připisuje. Nezáleží na tom, jestli je takový rychlý úsudek správný nebo špatný, protože je pevně uchycen v mysli člověka dříve, než si vůbec stačí uvědomit, že si nějaký úsudek udělal. Jakým způsobem se tedy před svým okolím prezentovat tak, aby při pohledu na nás rezonovala v mysli našich posluchačů slova jako sebevědomí, profesionalita a přesvědčivost? Společně se podíváme na to, jak využít své neverbální komunikace v kontextu veřejného projevu, onlinových prezentací a schůzek. A leccos si také rovnou vyzkoušíte!

...

Masterclass úspěchu

Houževnatost nebo talenty?

Petra Plemlová,Zakladatelka unuo.cz unuodesign.cz a PICKI.cz 

Potřebuji nějaké speciální talenty, abych se mohl/a prosadit? Mohu tvrdě pracovat a úspěch se dostaví? Nebo je to úplně jinak? Těště se na vystoupení dvou fantastických hostů, kteří o talentech a houževnatosti ví hodně. Petra Plemlová je úspěšná podnikatelka, maminka a samoživitelka čtyř dětí a neuvěřitelně inspirativní žena. Milan Pařil je podnikatel, který se oblasti leadership koučinku a talentovému přístupu se věnuje víc než 15 let. Je také expertem v start-upovém inkubátoru JIC Brno. Petra a Milan si pro vás připravili nejen své know-how, ale také pár překvapení.


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Záznam z Konference Ženy v byznysu 2022- Online -Streamio, živé vysílání, Online