Úvod  -> Divadlo na Vysočině  ->  Divadlo v Jihlavě

Zamilovaný sukničkář- Polná- divadelní představení

Akce již proběhla

10.02.2023

Akce již proběhla

Kulturní středisko Zámek Polná, Zámek 485, Polná


Aktuální Divadlo v Jihlavě


DKO, Tolstého 2, Jihlava (okres Jihlava)


550 Kč

David Prachař, Linda Rybová a Igor Chmela v hlavních rolích!Zábavná komedie slavné francouzské autorky je vtipným experimentem, jak prožít 3 krát stejný příběh vždy jinak. Dva manželské páry prožijí během jednoho večera tři varianty téhož večírku a diváci tak mohou...více

Út

Amfiteátr Jihlava Jihlava (okres Jihlava)


574,-

Skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe. Michal Suchánek, Richard Genzer, Michal Novotný, Jakub Kohák, hudebník Marián Čurko a moderátor Luděk Staněk vás vždy všechny rozesmějí.Akce se koná za každého počasí. Držitelé průkazu ZTP/P mají vstup zdarma. Doprovod ...více



Popis kulturní akce Zamilovaný sukničkář- Polná- divadelní představení

Harry Douglas, záletný americký velvyslanec ve Velké Británii, řekne své ženě Lois, že odjíždí na víkend do Skotska hrát golf. Lois naopak Harrymu oznámí, že bude na víkend v lázních a že jejich dcera Debbie odjíždí navštívit kamarádku. Harry se ovšem tajně vrací do prázdného domu, jelikož si naplánoval milostné dostaveníčko s přitažlivou sousedkou Marianne.

Je to dostaveníčko dosti pikantní, jelikož se chystají splnit si své sexuální fantazie: ona jako francouzská služka, on jako Tarzan. Debbie se vrací se svým přítelem Joem v domnění, že budou mít celý dům pro sebe. Ambasáda mezitím čelí hrozbě bombového útoku, a tak Harryho sekretářka Faye Bakerová a kapitán South z americké námořní pěchoty přijíždějí do velvyslancovy rezidence vybudovat krizový štáb. Kapitán South nechá pozemek střežit jednotkou mariňáků, takže nikdo nemůže pryč. Harry zaslechne Debbie, jak si povídá s někým ve svém pokoji, a ptá se, kdo to je.

Po chvilce váhání Debbie dostane spásný nápad a prohlásí, že je to její kamarádka Josephine. Joe od té chvíle stráví notnou část hry v převlečení za děvče – do kterého se navíc náruživý Harry bláznivě zamiluje. Kapitán South má dojem, že je na stopě šílenému teroristovi, a nešikovná a lehce natvrdlá Faye málem způsobí zničení Velké Británie. Jak to dopadne? Vrátí se Lois také s vlastním postranním úmyslem? A co sluha Perkins, najde si také lásku? Oblíbený a zkušený autor frašek Michael Parker slibuje překvapivý konec a množství komediálních situací.

 

HRAJÍ:

Harry Douglas
Lukáš Vaculík

Perkins
Viktor Limr  /  Pavel Nečas

Joe
Filip Tomsa  /  Lukáš Pečenka

Kapitán South
Juraj Bernáth

Debbie
Kristýna Kociánová  /  Hana Kusnjerová  /  Radka Pavlovčinová

Marian
Mahulena Bočanová  /  Adéla Gondíková  /  Betka Stanková

Faye
Veronika Jeníková  /  Olga "Háta" Želenská

Lois Douglasová
Ivana Andrlová  /  Pavla Vojáčková


Divadelní představení Zamilovaný sukničkář v únoru 2023 v Polné


Další divadelní představení v Jihlavě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Zamilovaný sukničkář- Polná- divadelní představení -Kulturní středisko Zámek Polná, Zámek 485, Polná