Úvod  -> Volný čas v Moravskoslezském kraji  ->  Volný čas v Karviné

Yoga & Fyzio FEST- Karviná

Akce již proběhla

05.08.2023-06.08.2023

Akce již proběhla

Důl Barbora, U Barbory 198, Karviná


Aktuální Volný čas v Karviné


Út

Dům kultury města Orlové, Osvobození 797, Orlová (okres Karviná)


490 Kč

Zábavný pořad plný neuvěřitelných historek v podání Osmanyho Laffity míří do Orlové! Originální pořad s populární osobností módního světa. Devadesát minut neuvěřite...více



Popis akce Yoga & Fyzio FEST- Karviná

Yoga & Fyzio Fest je dvoudenní naprosto unikátní festival celostní medicíny, fyzioterapie, psychosomatiky, funkčního pohybu a jógy. 

Celá akce je organizována pod záštitou Moravskoslezského kraje v rámci transformačního programu POHO2030 a Léto na Barboře

Těšit se můžete na 12 úžasných lekcí pohybových specialistů, celorepublikově uznávaných lektorů jógy, seznámíte se i s jinými druhy pohybu a jedinečnými přístupy lektorů k pohybu. Dále jsme pro Vás připravili 11 přednášek, které se budou dotýkat celostní medicíny, psychosomatiky, fyzioterapie, zdravého životního stylu u dospělých i dětí, stravování a mnoho dalšího.

Mezi přední osobnosti, které přijaly pozvání na náš festival, z oblasti jógy a pohybu jsou Zuzana Klingrová, Tomáš Strnad, Dana Čechmanová a Michal Elčkner (Punk Jóga), Lenka Mináriková, Martina Fallerová, Iva Mojžíšková, Magdaléna Štarhová, Linda Lacinová, Wendy Přistoupilová, Irena Štefániková, Martha Gadula Papafoti (Martha Dance), manželé Plecháčkovi (Muzikohraní). 

Je nám nesmírnou ctí přivítat na festivalu z řad odborných přednášejících MUDr. Jana Vojáčka, Pharm.Dr. Margit Slimákovou, MUDr. Karla Fouska, MUDr. Dmytro Glebova, MUDr. Janu Gurnou, Terezu Misařovou (Ajurvéda Česky), Mgr. Žanetu Kohoutkovou, Daniela Čmela (SK), Evu Kejíkovou (Eva ženám), Baru Gabczylovou. 

Moderovat celou akci bude Eva Šimčíková (podcast Energiemi).

Děti jsou na festivalu vítány! Program bude zajištěn v podobě dětské stage, kde pro ně bude připravena zábava, dětská jóga, tvoření, soutěže a mnoho dalšího. 

Pitný režim a občerstvení bude zajištěno ve vegetariánském stravovacím stylu. Výbornou kávu pro Vás nabídne naše i Vaše oblíbená Laura Coffee. 

Těšit se můžete také na mnoho prodejních stánků, které tématicky budou souviset s naším festivalem. 

Na závěr festivalu se můžete těšit na bohatou tombolu.

Za podporu při konání děkujeme našim sponzorům: Moravskoslezký kraj, Diamo, RBP, Heimstaden, podcast Energiemi.

 


Další akce pro volný čas v Karviné
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Yoga & Fyzio FEST- Karviná -Důl Barbora, U Barbory 198, Karviná