Úvod  -> Volný čas

Webinář: Zdravé emoce - jak být šťastnější i v dnešní době- Online

Akce již proběhla

01.03.2021

Akce již proběhla

Live stream, přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Zdravé emoce - jak být šťastnější i v dnešní době- Online

Deprese, úzkosti, fobie, stres. Po tom, co jsme dlouho potlačovali nezdravé emoce a často dokonce popírali jejich existenci, se na nás teď valí z každé strany jako lavina. Často si ovšem neuvědomujeme, že na to, abychom dosáhli stavu spokojenosti, se nestačí pouze naučit nezdravé emoce akceptovat, musíme zároveň přijat ty zdravé. Je to ovšem ještě možné, když se zdá, že důvodů a příležitostí k radosti každým dnem ubývá? Zjistěte, jak budovat zdravé emoce i v době nepohody, v přednášce, kterou ocení nejen naše duše, ale i naše okolí! Známý psychiatr a smícholog, Karel Nešpor, nás s jemu typickým nekonvenčním a laskavým způsobem provede světem zdravých emocí a jejich vlivem na kvalitu našeho života. Dozvíme se, jak v sobě pěstovat důvěru, vděčnost i srdečnost, udržet si čisté svědomí a nahlížet na náročné situace z rozličných úhlů tak, abychom byli milejší ke světu i sobě samému.

 

Karel Nešpor nám ve své přednášce přiblíží:

- jak se liší zdravé a nezdravé emoce

- jak mírnit nezdravé emoce a bránit se emoční nákaze

- jaké jsou společné znaky zdravých nemocí

- co je to teorie „rozšířit a stavět“

- co jsou nejčastější zdravé emoce

- jak zdravé emoce rozvíjet a kultivovat

 

MUDr. Karel Nešpor, CSc. 

je průkopníkem léčby smíchem, jejíž technicky sám vymýšlí. Nešpor je známý odborník na léčbu návykových onemocnění, psychiatr, publicista a pedagog. Atestoval z psychiatrie, léčby návykových nemocí a psychoterapie. Je autorem řady odborných a populárních knih a často přednáší. K jeho úspěšným publikacím patří mimo jiné knihy Léčivá moc smíchu, Střízlivě, většinou vesele, Kudy do pohody, Jak být milejší a Jde to i vesele.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání        webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit         a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen               poslouchat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Zdravé emoce - jak být šťastnější i v dnešní době- Online -Live stream, přenos, Online