Úvod  -> Volný čas

Webinář: Úzkost a učení se sebeovládání - Online

Akce již proběhla

01.06.2021

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Úzkost a učení se sebeovládání - Online

Bušení srdce, upocené ruce, nespavost, problémy s dýcháním, nervozita a neutichající všudypřítomný strach To je jen několik z nekonečna projevů úzkosti, která mnoha z nás dělá ze života spirálu tragédií a nejhorších možných scénářů. Co ale dělat, když nám mysl vysílá signály, že jsme ve svém těle cizincem? Proč se stáváme úzkostnými a proč někomu úzkost pomine a u jiného dlouhodobě přetrvává? Co je úzkost z biologického hlediska a jak ovlivňuje naše tělo a mozek? Jaké typy úzkosti existují, jak se stupňují její projevy a kdy zjistíme, že musíme vyhledat pomoc odborníka? Naučte se na úzkost nahlížet ne jako na projev slabosti, ale jako na závažný zdravotní problém, jenž je třeba aktivně řešit! V online přednášce publicisty a zastánce osvěty v oblasti duševního zdraví, Jeronýma Janíčka, si přiblížíme vliv úzkosti na naše chování, zjistíme, co dělat, když přeroste do panických záchvatů a dozvíme se tak, jakými dostupnými prostředky ji lze zvládat.

 

Jeroným Janíček

je publicista, mediální analytik a autor dokumentárního cyklu Život za zdí, který získal v roce 2018 Novinářskou cenou Psychiatrické společnosti České lékařské společnosti JEP. Působí v pražském Radiu 1 a napsal knihu rozhovorů Kde bydlí lidské duše s předním českým psychiatrem a popularizátorem vědy, Cyrilem Höschlem, a publikaci o úzkostech Když úzkost bolí, za níž byl oceněn Českou neuropsychofarmakologickou společností. Je autorem mnoha textů o úzkostech, desítek rozhovorů s předními českými psychiatry a psychology, ale také s lékaři urgentní medicíny, neurologie a interny. Jeroným Janíček má osobní zkušenost s jednou úzkostných poruch a depresí. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde

 

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Úzkost a učení se sebeovládání - Online -Live stream, online přenos, Online