Úvod  -> Volný čas

Webinář: Současná japonská animovaná kinematografie- Online

Akce již proběhla

05.05.2021

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Současná japonská animovaná kinematografie- Online

Niekedy filozofické, tu a tam humorné, občas emočne devastujúce, no vždy do detailov premyslené a vizuálne ohromujúce. Anime je jednoducho dôkazom, že japonská predstavivosť, kreativita a estetické cítenie nemajú na svete obdoby. Prepadli ste mu aj vy a túžite sa dozvedieť, čo sa deje v zákulisí vašich obľúbených seriálov? Alebo vás tento fenomén zaujal a chceli by ste zistiť, kde s jeho sledovaním začať? Ponorte sa do čarovných príbehov z krajiny vychádzajúceho slnka a navštívte svety vzdialené či vymyslené v prednáške japonológa a nadšenca Tadeáša Jojka! V jeho zábavnom webinári sa spoločne dozvieme, aké žánre práve letia a ktoré sa postupne tiahnu do ústrania, kto sú nádejní režiséri, formujúci podobu súčasnej anime scény, ktoré nové anime sa skutočne oplatí pozerať a zistíme, že vášeň pre moderné anime nemusí končiť iba pri Narutovi či Dragon Balle!

 

Bc. Tadeáš Jojko

je bakalár japonológie, študent mediálnych štúdií na Univerzite Karlovej a aktívny fanúšik všetkého, čo sa týka Japonska, japonskej kultúry a anime. Vo svojom voľnom čase píše články na tému anime, prekladá anime pre prekladateľskú záujmovú skupinu, ktorú sám vedie, prednáša na conoch a tvorí videá na svojom youtube kanáli Meon, týkajúce sa tém spojených s anime, mangou, animáciou, Japonskom, Áziou či hrami. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                                 telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické             vybavení. 
— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes           který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání         akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat.  
—  Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve                 vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde         registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:
— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude      k dispozici po dobu 30 dní.
— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
— Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovede na často kladené otázky nájdete tu: 

bit.ly/OtazkyOdpovedeSK

 

 

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Současná japonská animovaná kinematografie- Online -Live stream, online přenos, Online