Úvod  -> Volný čas

Webinář: Profilování kriminálníků- Online

Akce již proběhla

18.01.2022

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Profilování kriminálníků- Online

Cvičení mozku, ne těla! Nahlédnout do hlavy pachatele, splétat jemnou síť detailů a občas vybočit ze zaběhlých myšlenkových kolejí. Dokáží „myšlenky vraha“ dovést vyšetřovatele k rozlousknutí případu? Jak vzniká portrét pachatele a k čemu je vlastně dobrý? Jak funguje behaviorální analýza v praxi? Co je v kriminálních seriálech založeno na realitě a co je fikce? Prozradí nám kriminalista Matej Snopko v napínavé přednášce. Večer nám objasní i to, k čemu slouží modus operandi a motiv zločinu, jakým způsobem vzniká profil neznámého pachatele, jak funguje profilér v našich končinách, jakou historii má profilování u nás, nebo jakou váhu má tento obor v našem právním systému. Psychologie zločinu pro všechny, kdož hledají vzrušení v dlouhých zimních večerech!

 

– tom, jak se sestavuje psychologický profil

– tom, zda může profilování nahradit vyšetřovací orgány nebo pomalé vědecké           zkoumání

– tom, jak funguje behaviorální analýza v praxi

– tom, jak z místa činu identifikovat pachatele

– tom, zda profilér navštěvuje místo činu nebo neodtrhne nos od spisu

– tom, v jakých případech se vytváří portrét pachatele

– tom, jak funguje tento obor v našich podmínkách

 

Matej Snopko 

je bývalý slovenský kriminalista, který patří mezi popřední odborníky specializující se na násilnou a sexuální trestnou činnost a problematiku vražd. Pracoval jako vedoucí oddělení profilování pachatele, které založil společně s kolegou. Věnuje se hlavně vykreslování vlastností pachatele podle stop, které po sobě zanechal na místě činu. Se svými spolupracovníky výrazně přispívá k hledání moderních a efektivních metod kriminalistiky. Je autorem knih, které se věnují jak osobnosti a činům sexuálních, hromadných a masových vrahů, tak jejich koncům.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.
  • Do webináře se lehce připojíte prostřednictvím kódu z vaší zakoupené vstupenky.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.
  • Live stream webináře se vysílá přímo ve vašem internetovém prohlížeči na platforme Tootoot. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • Po odvysílání webináře vám bude po dobu 7 dní okamžitě k dispozici jeho záznam na stejné webové adrese s totožným přístupovým kódem.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Profilování kriminálníků- Online -Live stream, online přenos, Online