Úvod  -> Volný čas

Webinář: Jana Nováčková: Respektovat a být respektován- Online

Akce již proběhla

15.02.2021

Akce již proběhla

Live stream, přenos, Online


Aktuální Volný čas


online akce


3 500 Kč

Dali jsme si kus práce a vymazlili pro vás on-line kurz k odměňpvání. Na co se můžete těšit?·     Praktický kurz, založený na principech a znalostech z různých společností,·     Školit budou experti s více jak 20 let Comp&am...více



Popis akce Webinář: Jana Nováčková: Respektovat a být respektován- Online

Jak se zbavit zlozvyků ve výchově a udělat z dítěte rovnocenného partnera? Zjistěte v online přednášce známé dětské psycholožky a expertky v oblasti vzdělávání, Jany Nováčkové, jak do výchovy dítěte kromě lásky zahrnout i respekt. Respekt vůči ostatním ale i respekt vůči sobě samému neznamená nedostatek hranic, ale naopak způsob, jak pomoci dítěti vybudovat si trvalé hodnoty, nezávislé na přítomnosti rodiče, výhružek či pochvaly. Společně se podíváme na formy komunikace, vzdělávání a disciplíny, založené na empatii a zohlednění individuálních potřeb a názorů dítěte. Koneckonců opakem poslušnosti není vzdorovitost, ale odpovědnost!

 

PhDr. Jana Nováčková, CSc. 

je významná česká psycholožka specializující se na výchovu. Praxi získala během práce v poradenství, působila také v psychologickém výzkumu. Od roku 1990 se aktivně věnuje lektorské činnosti. Je spoluautorkou kultovní knihy a kurzů Respektovat a být respektován, jež se v Česku a na Slovensku prodalo přes 100 tisíc kusů, a také publikace Mýty ve vzdělání. Podílela se na mezinárodním projektu Zdravá škola. Absolvovala pětitýdenní stáž v USA zaměřenou na metody dalšího vzdělávání učitelů. Publikovala mnoho článků v odborném i populárním tisku a vystupuje na konferencích, kde veřejnosti přibližuje své myšlenky týkající se kritických změn v současných formách vzdělávání a možností transformovat tradiční způsoby výuky. Byla uvedena do Auly slávy organizace EDUin za inovace ve vzdělávání. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání        webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit         a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen               poslouchat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Jana Nováčková: Respektovat a být respektován- Online -Live stream, přenos, Online