Úvod  -> Volný čas

Webinář: Jak řešit konflikty s dětmi- Online

Akce již proběhla

18.05.2021

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Jak řešit konflikty s dětmi- Online

Menej hádok, menej bojov, menej zúrivých scén, klamstiev a následných trestov. To je snom každého rodiča, ktorý by si za dennodenné zvládanie prejavov najrôznejších detských emócií, od hnevu a frustrácie až po sklamanie a zúfalstvo, často zaslúžil Nobelovu cenu za mier. Dá sa priniesť do vzťahu s dieťaťom viac harmónie a vyhnúť sa pritom prílišným ústupkom? Ako naslúchať potrebám detí tak, aby boli ochotné s rodičom otvorene rozprávať? A ako s nimi rozprávať tak, aby boli ochotné naslúchať? Ako pomôcť dieťaťu pristupovať k vlastným problémom kreatívne a s ohľadom na druhých? Spoznajte princípy efektívnej výchovy a naučte sa riešiť konflikty tak, aby nikto nezostal porazený! Psychoterapeut a lektor komunikačného programu "Parent Effectiveness Training”, Jan Vávra, nám v informatívnom online seminári zrozumiteľne a názorne priblíži postupy, ako komunikovať s deťmi, posilniť spoluprácu v rodine a riešiť problémy efektívne a hlavne spoločne.

 

Mgr. Jan Vávra

je psychoterapeut, andragóg a certifikovaný lektor komunikačného programu "Parent Effectiveness Training”. Od roku 2009 pôsobí v súkromnej poradenskej praxi, kde sa klientom venuje individuálne, skupinovo, ale aj prostredníctvom seminárov a kurzov. Je absolventom andragogiky na Filozofickej fakulte Karlovej univerzity a systematického štvorročného výcviku v Gestalt terapii. V súčasnosti sa zaoberá vzdelávaním rodičov a učiteľov a empatickou komunikáciou s deťmi.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovede na často kladené otázky nájdete tu

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Jak řešit konflikty s dětmi- Online -Live stream, online přenos, Online