Úvod  -> Volný čas

Webinář: Jak nezblbnout ze života- Online

Akce již proběhla

21.01.2021

Akce již proběhla

Live stream, přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Jak nezblbnout ze života- Online

Zorientujte sa vo svete emócií a získajte nadhľad nad svojim životom! Uznávaný český psychiater a publicista Radkin Honzák nás prevedie všetkými životnými štádiami a prostredníctvom bystrých postrehov a vtipných príhod nám priblíži jednotlivé emócie ako strach, hnev, smútok, radosť, odpor či údiv. Jeho bohaté odborné skúsenosti nás nasmerujú k chápaniu spletitého sveta emócií, ktoré sa v našom vedomí menia na pocity. Priblížime si, akú úlohu v tom hrá naše rodina, či aké prístupy v bádaní emócií priniesli posledné dekády. Hovoriť budeme o samých dôležitých veciach, ale nebude pri tom chýbať smiech! 

MUDr. Radkin Honzák, CSc.

je popredný český psychiater, publicista a pedagóg. Na svojom úspešnom blogu sa vyjadruje k súčasnému dianiu a je autorom viacerých populárno-náučných kníh o psychológii. Honzák vyštudoval všeobecné lekárstvo na Univerzite Karlovej v Prahe. Zaoberal sa výskumom výživy, spánku a stresu. Neskôr sa špecializoval na psychiatriu, psychoterapiu a psychosomatický prístup. Bol členom etickej komisie CAHBI v Štrasburgu, viedol Oddelenie lekárskej psychológie, psychoterapie a psychosomatiky 1. LF UK, pôsobil na Psychiatrickej katedre IPVZ a tiež v Psychiatrickej nemocnici v Bohniciach. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes           který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání         webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit        a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                poslouchat. 

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Jak nezblbnout ze života- Online -Live stream, přenos, Online