Úvod  -> Volný čas

Webinář: Co nás učí sourozenecké vztahy- Online

Akce již proběhla

10.05.2021

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Co nás učí sourozenecké vztahy- Online

Učí nás respekt, spolupráci, pokoru, ale i asertivitu a zdravou soutěživost. Sourozenecké vztahy, stejně jako sourozenecké spory, jsou pro nás nenahraditelné a tvoří základ naší schopnosti navazovat a rozvíjet v průběhu života hluboké a smysluplné vztahy. Díky našim sourozencům se od malička učíme poznávat sebe sama, ostatní lidi a své okolí. Co se ale stane, když jsou sourozenecké vztahy narušené? Jak podpořit budování zdravého vztahu a vzájemné úcty mezi sourozenci? Jak řešit konflikty, když už sourozenecká rivalita zachází příliš daleko? Jak připravit dítě na příchod sourozence bez toho, aby se cítilo odstrčené, a jak vychovávat jedináčka tak, aby mu nic nechybělo? Zjistěte, jak pomoct dítěti najít v sourozenci nejlepšího přítele, v online přednášce známého speciálního psychologa, rodinného terapeuta a personálního poradce, Jiřího Haldy!

 

Mgr. Jiří Halda 

je učitel, speciální pedagog, logoped, lektor, rodinný terapeut a diagnostik. Specializuje se na děti v předškolním věku. Zaměřuje se především na problematiku výchovy dětí, předškolní zralosti a procesů učení. Je absolventem Pedagogické fakulty v Hradci Králové a Univerzity Palackého v Olomouci. V letech 1993 – 2006 působil jako učitel a speciální pedagog na základních a speciálních školách a v Pedagogicko-psychologické poradně v Olomouci. Od roku 2006 působí jako lektor, diagnostik, intervent a personální poradce.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.  
—  Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:
— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
— Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovede na často kladené otázky nájdete tu: 

bit.ly/OtazkyOdpovedeSK

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Co nás učí sourozenecké vztahy- Online -Live stream, online přenos, Online