Úvod  -> Volný čas

Webinář: Agresivní chování u dětí- Online

Akce již proběhla

27.04.2021

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas


online akce


3 500 Kč

Dali jsme si kus práce a vymazlili pro vás on-line kurz k odměňpvání. Na co se můžete těšit?·     Praktický kurz, založený na principech a znalostech z různých společností,·     Školit budou experti s více jak 20 let Comp&am...více



Popis akce Webinář: Agresivní chování u dětí- Online

Kopance, údery, štípance, výbuchy zlosti nebo házení se o zem v supermarketu. Navzdory láskyplné výchově se v dětech často objevuje chování, s nímž si nevíme rady. Obávané období vzdoru, během něhož si dítě začíná uvědomovat svou sílu, nebo stresující situace, na něž ještě nedokáže přiměřeně reagovat, vyvolávají v dítěti pocity hněvu, jejichž náročné zvládání na rodiče či vychovatele často působí stresově a demoralizačně. Co však v dětech probouzí agresivitu? Lze ji efektivně zvládat? Jak v krizové situaci uklidnit dítě i sebe? Inklinují některé děti k agresivitě víc než ostatní? Zjistěte, jak díky správným nástrojům a včasnému zásahu vychovat z dítěte vyrovnaného a empatického člověka! Dětské psycholožky Lucia Lenická a Miroslava Kumančíková nás v edukativní online přednášce, určené pro rodiče, učitele a vychovatele, naučí komunikovat s dětmi tak, abychom v nich podporovali samostatnost, zodpovědnost a zároveň rozvíjeli jejich sebeúctu. Interaktivní formou také přiblíží způsoby, jak pomoct dětem zdravě ventilovat emoce, jak nastavit hranice přijatelného chování a reagovat na vypjaté situace tak, abychom šli dítěti příkladem a motivovali jej přistupovat k životu s rozvahou a nadhledem.

 

Mgr. Lucia Lenická 

je psycholožka, psychoterapeutka a lektorka. Je absolventkou psychoterapeutického výcviku v přístupu zaměřeném na člověka (PCA). S dětmi pracuje od roku 2001. Věnovala se poradenství, prevenci a terapii dětí s problémovým chováním, obětí domácího násilí, dětí s mentálním postižením. Vzdělávala rodiče, učitele a odborníky pracující s dětmi.  Momentálně pracuje na zlepšení systému poradenských zařízení v SR ve Výzkumném ústavu dětské psychologie a patopsychologie. Ráda přednáší a pomáhá rodičům lépe se podívat na to, co jejich děti cítí a potřebují.

 

Mgr. Miroslava Kumančíková

je psycholožka s dlouholetou praxí v poradenských zařízeních pro děti a rodinu. V současnosti se věnuje poradenské a terapeutické práci pro děti, dospívající a dospělé a lektorské činnosti v oblasti komunikace a výchovy pro děti a učitele. Vystudovala FF UK v Praze (2000), obory psychologie, pedagogika, absolvovala semestrální pobyt na Kansas State University (1999). Absolvovala psychoterapeutický výcvik ve skupinové dynamické psychoterapii a v katatymně-imaginativní psychoterapii. Má zkušenosti se zážitkovou pedagogikou. Jako trenérka, supervizorka a evaluátorka se zúčastnila projektů na rozvoj životních zručností dětí a mladých lidí.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Agresivní chování u dětí- Online -Live stream, online přenos, Online