Úvod  -> Volný čas

Webinář: Sám sobě terapeutem- Online

Akce již proběhla

20.01.2021

Akce již proběhla

Live stream, přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Webinář: Sám sobě terapeutem- Online

Vyskočte ze spirály negativního myslení a rozbijte vzorce chování, které vás omezují! Trápíte se někdy zbytečným přívalům otázek, které zpochybňují váš život? Přehráváte si donekonečna v hlavě své chyby a přešlapy? Zasekli jste se někdy ve své hlavě a nedokážete se vrátit do stavu spokojenosti? Obáváte se, že vaše mizérie může přerůst až do úzkosti či deprese?  Seznamte se s jednoduchou, ale účinnou metodou kognitivní restrukturalizace, která vám pomůže identifikovat nežádoucí vzorce myslení a změnit způsob fungování vaší mysli, abyste se zbavili břemena negativních zmínek o sobě. O tom, co dokážeme udělat sami pro sebe a jak si zlepšit kvalitu života, nám povypráví psychoterapeut Roman Pešek. 

 

Roman Pešek bude poutavě vyprávět o:

– kognitivní restrukturalizaci

– úzkostných a depresivních poruchách

– metodách a způsobech svépomoci

– metodě psaní terapeutických dopisů

– tom, jak se zbavit negativních myšlenek a vzorců chování

– identifikaci, ventilaci a zpracování emocí spojených s minulými stresujícími               zážitky (často z dětství)

 

Mgr. Roman Pešek 

je kognitivně-behaviorální terapeut, supervizor a lektor s dlouholetou praxí s individuální a skupinovou terapií klientů s úzkostnými a úzkostně-depresivními poruchami. Je také předsedou pracovní skupiny pro psychoterapii v sociálních službách při Asociaci poskytovatelů sociálních služeb České republiky. Je členem České asociace pro psychoterapii a České společnosti KBT. Je autorem anebo spoluautorem mnoha odborných a populárně-naučných publikací a článků. Má vlastní soukromou praxi a externě spolupracuje s pražskou Psychosomatickou klinikou.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz na            Clickmeeting, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku              zakoupíte v den konání webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho            začátkem.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit      a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen             poslouchat. 

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi

 

 

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Sám sobě terapeutem- Online -Live stream, přenos, Online