Úvod  -> Volný čas v Jihočeském kraji  ->  Volný čas v Českých Budějovicích

Velikonoční benefiční koncert- České Budějovice

Akce již proběhla

12.04.2023

Akce již proběhla

Husův sbor, Palackého nám. 1154/1, České Budějovice


Aktuální Volný čas v Českých Budějovicích



Clarion Congres hotel České Budějovice

POSEĎTE S NÁMI NA HOTELOVÉ ZAHRÁDCE A OCHUTNEJTE NEJLEPŠÍ FRIZZANTE A RŮŽOVÁ VÍNA Těšíme se na vás v exkluzivních prostorách Clarion Congres hotel České Budějovice  Vstupné j...více

Ne

KD Vltava České Budějovice Františka Ondříčka 1243/46, České Budějovice 37011 (okres České Budějovice)


590 Kč

Po

Sportovní hala České Budějovice České Budějovice Stromovka 12, České Budějovice 370 01 (okres České Budějovice)


490 Kč

So

Clarion Congress Hotel České Budějovice (okres České Budějovice)


549

  Clarion Congress Hotel České Budějovice Přidejte se k nám na degustaci nejlepších českých a moravských vín. Otevřeme lahve plné vášně a příběhů, které budou tvořit výjimečn&y...více



Popis akce Velikonoční benefiční koncert- České Budějovice

Velikonoční benefiční koncert.

POŘÁDANÝ VE SPOLUPRÁCI

Canzona

českobudějovický smíšený sbor. Od letošního roku pracuje pod vedením Petry Nové. Canzona působí v jihočeském povědomí již více než desítku let a získala mnohá ocenění na různých místech České republiky. Pravidelné sborové zkoušky doplňují i víkendová soustředění, které sbližují náš kolektiv. Žijeme v době, pro kterou je charakteristické také setkávání s lidmi odkudkoli. Snažíme se, aby repertoár byl pestrý, tvoří ho písně z rozličných kulturních období, oblastí i žánrů.

Svou činností chceme podpořit krásu sborového zpěvu, spojit lidi všech věkových kategorií včetně mladé generace se zájmem o zpěv a kulturu. Radost z písní nás přesvědčuje o tom, že hudba naplňuje náš život.

Vox Novus

Ženský pěvecký sbor Vox Novus oslavil vloni desetileté výročí své existence. Za tuto dobu uspořádal bezpočet koncertů, vystoupil na mnoha festivalech tuzemských i zahraničních, z nichž si dovezl vesměs ta nejvyšší ocenění. Pracuje pod hlavičkou Základní umělecké školy Bezdrevská 3 v Českých Budějovicích, stejně jako smíšený sbor Canzona. Spolupracujes Jihočeskou filharmonií. Členkami jsou ženy různého věku a různých povolání, které spojuje láska k hudbě a sborovému zpěvu. Sbor vede Petra Nová, na klavír doprovází Magdalena Nová.

a

Husův sbor v Českých Budějovicích

 

Těšit se můžete také na velikonoční tombolu. Výtěžek z akce bude využit na přímou práci v rodinách s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením ve Společnosti pro ranou péči.

Děkujeme všem, kteří do toho jdou s námi.

 

 

 


Další akce pro volný čas v Českých Budějovicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Velikonoční benefiční koncert- České Budějovice -Husův sbor, Palackého nám. 1154/1, České Budějovice