Úvod  -> Kulturní akce pro děti ve Středočeském kraji  ->  Kulturní akce pro děti v Kolíně

Vánoce na tvrzi, Nebovidy u Kolína

sobota

3.12.2022

11:00

Nebovidy

Cena:50

Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Vánoce na tvrzi, Nebovidy u Kolína

V sobotu 3. prosince 2022 od 11:00 do 18:00 hod. se na Nebovidské tvrzi koná oblíbená adventní akce pro celou rodinu - Vánoce na tvrzi. Ve vánočně oděné tvrzi čeká na návštěvníky bohatý program, naplněný divadelními a hudebními vystoupeními, vánoční jarmark, tradiční zvyky, řemeslné dílny, dobré jídlo a pití.

 

Setkávání usměvavých a adventně naladěných přátel místních i přespolních, doprovázejí vánoční písně a koledy v podání ES-Kids, nádvoří tvrze i letos rozezní orchestr Harmonie 1872 Kolín. Budeme tančit s MŠ Červené Pečky a country skupinou JEDEME DÁL. Obdobím adventu nás provede hudební vánoční pohádka DIVADÉLKA KŮZLE a pomyslnou třešničku na dortu bude ohňová show TORTUS DE IGNIS.

   

Akce se koná za každého počasí, návštěvníkům bude zpřístupněn téměř celý zastřešený objekt Nebovidské tvrze. Vánoce na tvrzi ocení ti, kteří místo jednotvárných náměstí s blyštivými kandelábry, raději navštíví místo, kde voní maso na rožni a jehličí, kouř štípe do očí, pod kotlem se vaří prdelačka a je možné si všechno vyzkoušet: odlévání olova, házení střevícem či pouštění lodiček. Místo, kde Vás vánoční nálada přímo pohltí.


Další kulturní akce pro děti v Kolíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

nebovidskatvrz@centrum.cz
http://www.nebovidskatvrz.cz

Vánoce na tvrzi, Nebovidy u Kolína -Nebovidy
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)