Úvod  -> Volný čas v Pardubickém kraji  ->  Volný čas ve Svitavách

Vandráci Vagamundos- Litomyšl

Akce již proběhla

16.10.2021

Akce již proběhla

MC Kotelna, Kapitána Jaroše 1129, Litomyšl


Aktuální Volný čas ve Svitavách


Po

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy (okres Svitavy)


360 Kč

Screamersáci v trysku staletí! Zábavná travesti-divadelní show, ve které se s námi vydáte na strhující jízdu časem. Vždyť každá doba - minulá, současná i budoucí - nám může nabídnout mnoho důvodů k smíchu. Zapomeňte tedy na starosti všedních dnů a pojďte se s námi ba...více

Po

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy (okres Svitavy)


490 Kč

Show "JÁ SU JÁ" exkluzivně ve speciální limitované tour po České republice. Čekají vás historky o mém životě, prostor na otázky na tělo, autogramiáda, focení a mnoho dalšího...více



Popis akce Vandráci Vagamundos- Litomyšl

Herci Pavel Liška, Honza Révai a kameraman Hynek Bernard – VANDRÁCI VAGAMUNDOS - tři měsíce vandrovali po střední Americe.
Nejdřív byli viděni v Panamě, pak mířili do džunglí Kostariky, vandrovali po velké Nikaragui, přes varování projeli Honduras, pak i zemi plnou vulkánů El Salvádor, nádhernou Guatemalu, maličké Belize a obrovské Mexiko.
Vybavili se kamerami, foťáky a dronem. Chtěli poznat místní kulturu, indiánské legendy a zažít i nečekané.
Vandráci Pavel Liška a Honzou Révai, kteří se svými besedami projeli křížem krážem celou naši republiku, na jedné ze svých posledních přednášek zavzpomínají a představí i to, co se nevešlo do jejich cestovatelsko zábavného pořadu na Prima COOL.
Dozvíte se také něco o přípravách nové, několikrát nuceně odložené cesty, na kterou se snad už konečně vydají v srpnu 2022.
Čas bude i na dotazy diváků a autogramiádu.


Další akce pro volný čas ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Vandráci Vagamundos- Litomyšl -MC Kotelna, Kapitána Jaroše 1129, Litomyšl