Údaje označeny * je nutno vyplnit:
Vzkaz  *
Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři? (číslovka)
počet příspěvků: 0
Romanticky laděné menu při svíčkách z kuchyně žďárské Střední gastronomické školy Adolpha Kolpinga si vychutnáte při tónech romantického klavíru.
Při zakoupení vstupenky můžete možné uplatnit 20% slevu na zámecké ubytování.
Přípitek:
Růžový Gin&tonic
Studený předkrm:
Marinovaný lososový pstruh s okurkovou tapiokou a mangovou omáčkou, párováno s „TO PRVNÍ“ couvée Ryzlink Vlašský a Rulandské bílé 2021, vinařství Přátelé Pavlova, Pavlov
Polévka:
Chřestový krém s krutony a bylinkový olej
Teplý předkrm:
Rolované kuřecí stehno v parmské šunce s citronovou nádivkou, šafránové rizoto a marinovaný květák, párováno s Naše bílé 2021, vinařství Přátelé Pavlova, Pavlov
Hlavní chod:
Vepřová panenka připravovaná metodou ,,sous-vide, s restovanou zeleninou a batátové pyré s brambory párováno s Cabernet Sauvignon Rosé, pozdní sběr, vinařství Petr Bíza, Čejkovice
Sýry:
Terina z kozího sýru s pistáciemi, pomerančovo/mrkvové pyré s lístky salátu, párováno s Pinot Noir, vinařství Josef Chromý, Tasmánie
Moučník/ dezert:
Čokoládová pěna s rakytníkovým gelem, omáčkou z granátového jablka a čokoládovou dekorací
Káva:
Espresso, Espresso Macchiato – výběrová káva 100% arabika (portfolio pražírna Kafe Křižka)
Digestive:
Southern Comfort – elegantní bohatý likér z whisky s chutí broskve, pomerančů a vanilky
Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři? (číslovka)
počet příspěvků: 0