Úvod  -> Volný čas v Jihočeském kraji  ->  Volný čas v Českých Budějovicích

Svobodné děti - benefiční promítání a beseda | Č. Budějovice- České Budějovice

Akce již proběhla

04.10.2022

Akce již proběhla

Horká Vana, Česká 7, České Budějovice


Aktuální Volný čas v Českých Budějovicích



Clarion Congres hotel České Budějovice

POSEĎTE S NÁMI NA HOTELOVÉ ZAHRÁDCE A OCHUTNEJTE NEJLEPŠÍ FRIZZANTE A RŮŽOVÁ VÍNA Těšíme se na vás v exkluzivních prostorách Clarion Congres hotel České Budějovice  Vstupné j...více

So

Clarion Congress Hotel České Budějovice (okres České Budějovice)


549

  Clarion Congress Hotel České Budějovice Přidejte se k nám na degustaci nejlepších českých a moravských vín. Otevřeme lahve plné vášně a příběhů, které budou tvořit výjimečn&y...více



Popis akce Svobodné děti - benefiční promítání a beseda | Č. Budějovice- České Budějovice

Přijďte na benefiční promítání dokumentu Svobodné děti s besedou a nechte se inspirovat zkušenostmi rodin a škol na cestě za trochu jiným přístupem k dětem v oblasti vzdělávání i životě.

Výtěžek z promítání poputuje na podporu šíření filmu.

DOKUMENTÁRNÍ FILM SVOBODNÉ DĚTI

Jak vypadá život dětí, které dostanou větší svobodu ve svém životě a vzdělávání? Co se děje ve školách, kde hodiny nejsou povinné? A co když děti nechodí do školy a rodiče je doma do učení nenutí? Je možné rozšířit respektující výchovu i do oblasti vzdělávání? Může vůbec vzdělávání založené na dobrovolnosti fungovat? A jaké jsou s ním u nás zkušenosti?

Na tyto a mnoho další otázek odpovídá unikátní dokumentární film Svobodné děti, který vypráví příběhy českých rodin a škol na cestě za větší svobodou v životě i vzdělávání dětí.

Film Svobodné děti Zdeňky Šíp Staňkové a režiséra Jana Minaříka představuje unikátní průřez tematikou svobodného vzdělávání, který v Česku dosud chyběl. Tento přístup si získává čím dál tím větší počet stoupenců jak u nás, tak i ve světě.

Režie Jan Minařík
Délka 119 minut
Ukázka  vimeo.com/737632230

BESEDA K FILMU

Po promítání se můžete těšit na besedu, které se zúčastní někteří z účinkujících nebo tvůrců filmu. Besedující budou oznámeni později. Zeptat se budete moci na témata v souvislosti s filmem, svobodným vzděláváním, respektujícím rodičovstvím a osobními zkušenostmi besedujících s těmito tématy.

Délka besedy je 60 - 120 minut.

KDY A KDE

4.10.2022 od 17:30 do 20:30
Horká vana
Česká 222/7, České Budějovice


Další akce pro volný čas v Českých Budějovicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Svobodné děti - benefiční promítání a beseda | Č. Budějovice- České Budějovice -Horká Vana, Česká 7, České Budějovice